Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Με την Σελήνη στον Τοξότη, τ' άστρα την Μεγάλη Δευτέρα.
 Με την Σελήνη στον Τοξότη, τ' άστρα την Μεγάλη Δευτέρα. thumbnail

Με την Σελήνη στον Τοξότη, τ' άστρα την Μεγάλη Δευτέρα.

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, που σε γενικές γραμμές έχει ένα ήρεμο χρώμα, μια και η απουσία πλανητικών όψεων μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα διάλειμμα και να ανασυνταχθούμε… Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε πως την περίοδο αυτή, με τέσσερις πλανήτες ανάδρομους στο σκηνικό (Άρης,ΔίαςΚρόνοςΠλούτωνας), δεν επιχειρούμε νέα ξεκινήματα, δεν τολμούμε καινούργιες ιδέες ή επεκτάσεις, μα αναθεωρούμε και διορθώνουμε τα… ''κακώς κείμενα '' της προηγούμενης περιόδου!


Ερμής ανάδρομος


Βεβαίως, την εβδομάδα αυτή έχουμε άλλον έναν λόγο, που περνάμε σε φάση αναθεωρήσεων, μια και ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του την Πέμπτηκαι ως τις 22 Μαΐου, στο ζώδιο του Ταύρου, προκαλώντας απο την μια το… γνωστό επικοινωνιακό κομφούζιο, ενώ μας ωθεί να ανακαλύψουμε το όποιο λάθος και να το διορθώσουμε!


Αφροδίτη στον Ταύρο και Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα


Δυο σημαντικά πλανητικά γεγονότα κορυφώνονται την ημέρα του Μεγάλου Σαββάτου. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, σε μια θέση που αγαπά πολύ, ενεργοποιεί τις καλύτερες ποιότητές της και θα λειτουργήσει άκρως ενισχυτικά σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται επίσης την ίδια ημέρα, δίνει μια πιο συναισθηματική χροιά στο τριήμερο που θα διανύσουμε.


Σελήνη στον Τοξότη


Η σημερινή ημέρα βρίσκεται κάτω από την επιρροή αφενός του Ήλιου, οποίος διανύει το ζώδιο του Ταύρου ευεργετώντας τις ζωές των ΤαύρωνΠαρθενών καιΑιγόκερων του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και της Σελήνης, που διανύει το ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζοντας μια σειρά δύσκολων όψεων που κάνουν πιο έντονες τις διαθέσεις και τις συμπεριφορές.


Στις 8:04 το πρωί, η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη κάνει τις διαθέσεις πιο ευερέθιστες, γι’ αυτό τις ώρες του πρωινού καλό είναι να αποφύγουμε συζητήσεις ή θέματα τα οποία μπορεί να έχουν μία πολυπλοκότητα ή απαιτούν συνεργασία με άλλους. Τις ώρες αυτές χρειάζεται να λειτουργήσουμε πιο διπλωματικά, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί οι ισορροπίες είναι αρκετά ευαίσθητες.


Στις 2:26 το μεσημέρι, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σου δημιουργεί την ανάγκη να βγεις από την πραγματικότητα και να εστιάσεις στον… δικό σου κόσμο, στις επιθυμίες ή τα όνειρά σου! Είναι πιθανό τα γεγονότα και οι εξελίξεις της πραγματικότητας να μην σε αφορούν και να νιώσεις την ευαισθησία σου να ενισχύεται, γεγονός που σε κάνει σαφώς πιο ευάλωτο από τις διαθέσεις των άλλων!


Στις 6:42 το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία βελτιώνει σημαντικά τις διαθέσεις, τις συμπεριφορές, τις κάνει πιο εξωστρεφές και δημιουργεί την ανάγκη της επικοινωνίας σε ένα πιο χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα.


Στις 10:47 το βράδυ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο δίνει μια νότα μελαγχολίας στη βραδιά μας και μια τάση απαισιοδοξίας, καθώς τα σενάρια που διαδραματίζονται μέσα στο νου μας, κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι και δεν βοηθούν τον ψυχισμό μας, αλλά ούτε και τις σχέσεις μας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να εστιάσουμε σε οτιδήποτε μπορεί να μας δώσει χαρά και να αποφύγουμε συζητήσεις, επικοινωνίες ή συμπεριφορές, που μπορεί να εκφράσουν παράπονα, θυμό, άγχος και να κάνουν ακόμα πιο δύσκολες τις ώρες της βραδιάς αυτής!


Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Τοξότη


ΔίδυμοιΤοξότεςΠαρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, σήμερα καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζετε τα αιτήματά σας ή στο πώς ανταποκρίνεστε και σε συμπεριφορές τρίτων, αφού υπάρχει αρκετή ένταση στον χώρο που κινείστε, αλλά και εσείς να μην μπορείτε να διαχειριστείτε δύσκολες ή συνθέτες καταστάσεις. Αφήστε για αύριο τα σοβαρά και τη διεκπεραίωσή τους· σήμερα ασχοληθείτε με ό,τι είναι απαραίτητο και μην ανοίγετε μέτωπα ή δύσκολες συζητήσεις.


 


Πηγή: www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X