Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η κάρτα Ταρώ της Τετάρτης: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ και η σημασία της!
Η κάρτα Ταρώ της Τετάρτης: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ και η σημασία της! thumbnail

Η κάρτα Ταρώ της Τετάρτης: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ και η σημασία της!

Η κάρτα Ταρώ της Τετάρτης 4 Μαΐου: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ


Γενικά: Σήμερα καλό θα είναι να βασιστείς στην διαίσθηση και στην εσωτερική σου φωνή, παρά στην λογική και την νόηση. Δώσε πρόσοχη στα όνειρα που είδες κατά τη διάρκεια της νύχτας, γιατί υπάρχει μία ιδιαίτερα ανεπτυγμένη συγχρονικότητα σήμερα. 


Αισθηματικά: Είναι μια μαγική αλλά και μυστικιστική ημέρα για την αγάπη. Ίσως να υπάρχει μία αποστασιοποίηση ή μία τάση για ψυχρότητα στις συναισθηματικές σχέσεις, για αυτό καλό θα είναι να εμπιστευθείς το ένστικτό σου και αυτό που σου λέει το συναίσθημά σου. Η ικανότητά σου να έλκεις τους άλλους είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σήμερα. Εκμεταλλεύσου το για να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


Επαγγελματικά: Είναι πιθανό να έρθει μια ευχάριστη έκπληξη στα επαγγελματικά σου που θα σε γεμίσει ενθουσιασμό. Ίσως είναι μία νέα επαγγελματική ευκαιρία που θα κάνει τη ζωή σου λιγότερο αγχώδη. Μαθαίνεις νέα πράγματα και μπαίνεις σε μία καινούρια διαδικασία, επιτυγχάνοντας την αλλαγή της καθημερινότητάς σου, απλοποιώντας τη. Αν υπάρχουν κουτσομπολιά ή λόγια στο χώρο εργασίας σου, απέφυγε να εμπλακείς.


Οικονομικά: Κάποιος μπορεί να μην είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου σήμερα ή μπορεί να σου αποκρύπτονται κάποιες πληροφορίες αναφορικά με τα οικονομικά σου. Μην φοβηθείς να σκάψεις βαθιά και να κάνεις την έρευνά σου για να ανακαλύψεις τι κρύβεται. Πρόσεξε τις συνδιαλλαγές σου και μην αποκαλύπτεις περισσότερες πληροφορίες από όσες χρειάζονται.


Υγεία: Ίσως να λάβεις κάποιες πληροφορίες για την υγεία σου αλλά ακόμη δεν έχεις καθαρή όλη την εικόνα μπροστά σου. Αν αισθάνεσαι ότι κάτι δε πάει καλά με το σώμα σου, δείξε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου και κάνε τις απαραίτητες ενέργειες. Πάρε μία δεύτερη ιατρική γνώμη αν έχεις αμφιβολίες για ένα πρόβλημα.


 


Πηγή: www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X