Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι λένε τ' άστρα για τα ζώδια σήμερα με τον Ερμή σε αντίθεση με ανάδρομο Άρη!
Τι λένε τ' άστρα για τα ζώδια σήμερα με τον Ερμή σε αντίθεση με ανάδρομο Άρη! thumbnail

Τι λένε τ' άστρα για τα ζώδια σήμερα με τον Ερμή σε αντίθεση με ανάδρομο Άρη!

Οι ημέρες που διανύουμε βρίσκονται κάτω από την επιρροή μιας δύσκολης όψης, αυτή της αντίθεσης μεταξύ του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου και του ανάδρομου Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού.


Τα άστρα την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016, με τον Ερμή σε αντίθεση με ανάδρομο Άρη


Η όψη αυτή είναι υπεύθυνη για πάσης φύσεως εντάσεις, συγκρούσεις κι αντιπαραθέσεις, που δυναμιτίζουν την καθημερινότητα, τις συμπεριφορές, τις διαθέσεις και δημιουργούν ένα δύσκολο επικοινωνιακό κλίμα, μέσα από το οποίο οι σχέσεις και οι συνεργασίες περνούν από δυνατές αναταράξεις! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που μιλάμε, στο πώς διεκδικούμε τα αιτήματά μας, αλλά και στο πώς ανταποκρινόμαστε σε συμπεριφορές, οι οποίες έχουν έναν πιο προκλητικό ή εριστικό χαρακτήρα απέναντί μας τις ημέρες αυτές.


Στο προσκήνιο οικονομικά θέματα, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, που δεν είναι εύκολο να εξελιχθούν σε ένα υγιές περιβάλλον και να δώσουν θετικά αποτελέσματα… Παράλληλα, και τα συναισθήματα εκφράζονται με ιδιαίτερη ένταση και προκαλούν!


Και κυρίως για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, ΤαύρουςΛέοντεςΣκόρπιους και Υδροχόους, αλλά και όσους έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι ημέρες αυτές είναι δύσκολες, τόσο για τη δική σας ψυχολογία, όσο και γενικότερα για τις σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές, που κινούνται σε ένα κλίμα αντιπαραθέσεων, διαφωνιών, τσακωμών και σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως και ρήξεων! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σας, γιατί κάτω από αυτήν την επίδραση υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος ατυχημάτων.


Είναι πολύ σημαντικό τώρα να φιλτράρετε τις πληροφορίες, τις ειδήσεις ή τα μηνύματα που λαμβάνετε, καθώς τις ημέρες αυτές υπάρχει ένα κλίμα έντονης παραπληροφόρησης, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε συγκρούσεις!


Ανάδρομος Ποσειδώνας


Παράλληλα, στο τέλος αυτής της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Κυριακή το βράδυ, ο Ποσειδώνας περνά σε αναδρομή πορεία μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2016 από την 12η μοίρα των Ιχθύων. Ξεκινά λοιπόν μια περίοδος που εντείνει το συναίσθημα της ασάφειας και της απροσδιοριστίας, καθώς δεν είναι εύκολο να δούμε καθαρά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ή να έχουμε αντικειμενική άποψη!


Από την άλλη μεριά, δημιουργείται ένα κλίμα μέσα από το οποίο μπορούμε πολύ πιο εύκολα να αντιληφθούμε παρασκηνιακές κινήσεις ή να αξιολογήσουμε πληροφορίες που ενδεχομένως δεν είχαμε λάβει σοβαρά υπόψιν μας το προηγούμενο διάστημα.


Είναι μια εποχή που καλούμαστε να εστιάσουμε περισσότερο μέσα μας, να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στην εσωτερική μας φωνή, στον εσωτερικό μας οδηγό, που μπορεί να λειτουργήσει σαν πυξίδα απέναντι σε κάθε σκόπελο που συναντάμε! Είναι σαφώς μια πιο εσωτερική και κυρίως πνευματική περίοδος, μέσα από την οποία μπορούμε να κατανοήσουμε την αλήθεια μας!


Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο, είναι η όποια “κακή” συνήθεια μπορεί να κουβαλάμε, όπως το αλκοόλ, το κάπνισμα ή οι διατροφικές ατασθαλίες, που είναι πολύ εύκολο να επανέλθουν στο προσκήνιο την περίοδο αυτή, καθώς γινόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι, ευάλωτοι και ανοιχτοί σε καθετί το οποίο μπορεί να ασκήσει επιρροή πάνω μας. Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από κάθε εθισμό, καθετί που αυξάνει την ευαισθησία μας ή μας βγάζει από το μέτρο και τα συνηθισμένα μας όρια.


Χρειάζεται να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψυχική μας ισορροπία μια και τα πράγματα γύρω μας θα έχουν μια τάση αποσταθεροποίησης, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει ιδιαίτερα αρνητικά στον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα μας.


Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ποσειδώνα


ΔίδυμοιΤοξότεςΠαρθένοι και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο αξιολογείτε όσα διαδραματίζονται γύρω σας και να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα.


 


Πηγή: www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X