Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά των ζωδίων την εβδομάδα 11 έως και 17 Ιουλίου
Τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά των ζωδίων την εβδομάδα 11 έως και 17 Ιουλίου thumbnail

Τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά των ζωδίων την εβδομάδα 11 έως και 17 Ιουλίου

Τι μας περιμένει στην ερωτική μας ζωή την εβδομάδα 11 ως 17 Ιουλίου 2016:


 


Κριός


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Από τις 12 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα, στον πέμπτο οίκο σου. Και όταν ακούς πέμπτο οίκο, Κριέ, να θυμάσαι ότι πρόκειται για έρωτες παράφορους, ελπιδοφόρους, για δημιουργικά σχέδια και για σημαντικές αποφάσεις, όπως το να αποκτήσεις παιδί ας πούμε. Γενικά πάντως, σημαίνει τη χαρά της δημιουργίας. Και φυσικά το να έχεις την Αφροδίτη σε αυτό το σημείο λέει πολλά. Απόλαυσε τον Ιούλιο και την ελαφρότητα που θα έχει συχνά και κάνε σχέδια με το σύντροφό σου. Και βασικοί κανόνες: χαλαρώνουμε και δε γινόμαστε επικριτικοί ποτέ και δε φοβόμαστε την υπερβολική εμπλοκή με τον άλλον, αν δεν την επιθυμούμε (και καλώς δεν την επιθυμούμε, γιατί το να χανόμαστε μέσα στους άλλους δεν έχει και νόημα). Απλώς δεν μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία, χωρίς όμως να δημιουργούμε και “αποστάσεις”.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Αφροδίτη από τις 12 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου, που αφορά ξεκάθαρα τον έρωτα. Νιώσε λίγο: Η Αφροδίτη. Στον οίκο του έρωτα. Πολύ καλός συνδυασμός για να δημιουργηθεί τώρα μια νέα σχέση. Η γοητεία σου αυξάνεται, ο κάπως πιο παιδικός εαυτός σου έρχεται στην επιφάνεια, οι άλλοι σε πλησιάζουν ευκολότερα. 


Do it: Λέων


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης


 


Ταύρος


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Είναι λογικό με τον Άρη στον οίκο της συντροφικότητας και τον Κρόνο στον οίκο που αφορά μεταξύ άλλων και το σεξ, να σε απασχολούν διάφορα που αφορούν στη σχέση σου. Ο Άρης βέβαια μπορεί να δώσει απίστευτο boost στη σχέση σου, αλλά από την άλλη ο Κρόνος προσφέρει απλόχερα μερικές φορές μια απερίγραπτη αίσθηση ευθύνης ας πούμε και κάνει την ατμόσφαιρα αρκετά βαριά και την επιθυμία για σεξ μπορεί και ανύπαρκτη. Και για αυτό δε φταίει κανείς, ούτε εσύ ούτε ο άλλος, και πρέπει να κάνεις υπομονή όταν αυτές οι στιγμές παρουσιάζονται. Γιατί τώρα το να αναλύεις και το σεξ, ή το κατά πόσο σε καλύπτει, δε σε καλύπτει, είναι απαραίτητο ή όχι ή πώς εξελίσσεται με τα χρόνια (που ενδεχομένως σε βάζει ο Κρόνος να κάνεις αυτές τις αναλύσεις) δεν είναι και ό,τι πιο ενδιαφέρον. Είναι όμως απαραίτητο μερικές φορές.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Ο Άρης βρίσκεται σε έναν οίκο σου που είναι στενά συνδεδεμένος με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Και παρ' όλο που είσαι άνθρωπος που του αρέσει να χτίζει πάνω σε καταστάσεις και δεν είσαι του πρόσκαιρου ακριβώς, μπορεί να θελήσεις να διερευνήσεις και λίγο τις σχέσεις, χωρίς αναγκαία να κοιτάς μακριά στο μέλλον, ίσως και τις πιο περιστασιακές, γιατί κι αυτές έχουν τη χάρη τους, κι εσύ είσαι από τη φύση σου το πιο αισθησιακό ζώδιο, που με τις σαρκικές απολαύσεις τα πας πολύ καλά, γιατί όχι λοιπόν, Ταύρε, γιατί όχι; 


Do it: Τοξότης


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος


 


Δίδυμοι


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Με τον Κρόνο στον Τοξότη έχουμε ένα θέμα κάποιες φορές, Δίδυμε. Γιατί ο Κρόνος είναι ο παγωμένος πλανήτης του καθήκοντος, των αργών καταστάσεων, της σκέψης, της δράσης βάσει σχεδίου, και όλων αυτών των βαρετών. Και ο Τοξότης είναι ο οίκος των σχέσεων και της συντροφικότητας, οπότε καταλαβαίνεις ότι η περίοδος μπορεί να είναι μια κρύο μια ζέστη για τις σχέσεις σου και πολλές φορές όχι διαδοχικά, αλλά ταυτόχρονα. Λοιπόν αυτό δεν αφορά μόνο στο πώς βλέπεις το σύντροφό σου. Αλλά αν τον βλέπεις και “ζεστό” και “κρύο” ταυτόχρονα, μην μπαίνεις στη διαδικασία διδυμίσιου διχασμού, δηλαδή να προσπαθήσεις ψυχαναγκαστικά να καταλάβεις τι είναι τελικά, κρύος ή θερμός; Η υπέρβαση που πρέπει να κάνει ένας Δίδυμος, είναι να μπορέσει να αποδεχτεί ότι ΚΑΙ οι άλλοι έχουν δύο πτυχές. Και ότι μπορούν να έχουν καλές και κακές στιγμές.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Αφροδίτη από τις 12 θα βρίσκεται στον οίκο των γνωριμιών, σε έναν πολύ κοινωνικό οίκο δηλαδή, ενώ ο Άρης που διεκδικεί πάντα το καλύτερο (και αυτό που λάμπει περισσότερο) βρίσκεται σε έναν οίκο που σε κάνει να λάμπεις εσύ εσωτερικά και εξωτερικά. Ε, δε γίνεται να μη μαγνητίζεις τους άλλους με Άρη και Αφροδίτη σε αυτά τα σημεία. 


Do it: Κριός


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαιΖυγός


 


Καρκίνος


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Να ενημερώσουμε ότι γίνεται ένας μικρός χαμός σε πρακτικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθόλου κακός, το αντίθετο μάλιστα, αλλά τέτοιος που μπορεί να σε κάνει να εξαφανιστείς για ένα διάστημα. Και τείνεις γενικά να βλέπεις τα πράγματα με έναν πρακτικό και ρεαλιστικό τρόπο και αυτό επίσης δεν είναι κακό, αλλά ίσως δεν πρέπει να τα βλέπεις μόνο έτσι. Για παράδειγμα, στη σχέση σου μπορεί να χρειάζεται περισσότερο συναίσθημα, γιατί η επικοινωνία δεν μπορεί να γίνει ξαφνικά “στεγνή”, ας πούμε. Δηλαδή και κατανόηση, και κάποια διαλείμματα από εντάσεις, και κάποιοι μικροσυμβιβασμοί και είναι απαραίτητα, και αποτελούν πράξεις αγάπης.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε μια περίοδο κατά την οποία οι δουλειές και οι υποχρεώσεις να είναι αρκετές, και από τη μια μεριά μπορεί να λες ότι δεν είναι καλοκαίρι αυτό, είναι μαρτύριο και μπορεί να έχεις δίκιο. Αλλά το “μαρτύριο” κρύβει και ευκαιρίες από την άλλη, και για την καριέρα και για να απαλλαγείς από εκκρεμότητες που έχεις. Η Αφροδίτη, παρόλο που από τις 12 θα βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σου, θα σε επηρεάζει ακόμη αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο και μπορεί να φέρει κάτι νέο στη ζωή σου κι αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό νέο. Και από το δεύτερο οίκο σου όμως, ο οποίος δε συμβολίζει μόνο τα οικονομικά και τις υλικές σου κτήσεις, αλλά γενικά τις απολαύσεις και κυρίως τις σαρκικές. Επίσης, με τον Άρη στον Σκορπιό, δηλαδή στον πέμπτο οίκο σου που αφορά στα ερωτικά σου, είσαι πιο διεκδικητικός από ποτέ, μαγνητίζεις με κάποιο μυστήριο τρόπο τους άλλους, αλλά και οι άλλοι σε πλησιάζουν ευκολότερα. 


Do it: Λέων


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος


 


Λέων


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου από τις 12 και αυτό όπως καταλαβαίνεις, είναι απίστευτα θετικό νέο για τη συναισθηματική σου ζωή. Αν κάτι τέτοιο δε σου λέει και πολλά, αν σε αφήνει παγερά αδιάφορο δηλαδή το αν η Αφροδίτη αποτελεί ένα θετικό μήνυμα από το σύμπαν για τη σχέση σου, αυτό θα μπορούσε να είναι και μια μικρή ένδειξη (ενδεχομένως) ότι κάτι πρέπει να κάνεις, για να ανανεωθεί αυτή η σχέση με κάποιο τρόπο. Η ώρα είναι τώρα Λέοντα. Α, και αν καμιά φορά νιώθεις ότι υπάρχει ένας τοίχος ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, είναι ο Κρόνος που σου ζητάει να μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και να βλέπεις αυτόν που πραγματικά έχεις απέναντί σου και όχι αυτόν που θα ήθελες να έχεις.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Από τις 12 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, που σημαίνει ομορφιά, αρμονία, συναίσθημα, κατακτήσεις, ενώ έχεις και τον Άρη σε έναν οίκο που σχετίζεται με το βαθύ συναίσθημα. Είσαι γοητευτικός, διεκδικητικός και γενικά οι πλανήτες είναι σε σωστές θέσεις για να βγάλεις τον εαυτό σου προς τα έξω και να απολαύσεις έναν εκπληκτικό και ανάλαφρο Ιούλιο. Ο έρωτας είναι κοντά. Αλλά ο Κρόνος είναι στον πέμπτο οίκο σου και ζητάει μια άλφα σοβαρότητα. Για την ακρίβεια, ζητάει να μην κάνεις λάθη σαν αυτά που έκανες στο παρελθόν, και το κυριότερο ίσως είναι να βλέπεις ένα μόνο θετικό του άλλου και να παραβλέπεις τα αρνητικά ή και το αντίστροφο. Προσπάθησε να έχεις μια όσο πιο συνολική και ρεαλιστική εικόνα γίνεται. 


Do it: Κριός


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες


 


Παρθένος


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 12 στον πιο ήσυχο και μοναχικό οίκο σου, που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι απαραίτητο να έχεις και ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου, για να μπορείς να νιώθεις ισορροπημένος. Και η αλήθεια είναι ότι όσο περίεργο ή δύσκολο και αν σου φαίνεται ενδεχομένως αυτό, τα μικρά “διαλείμματα” στις σχέσεις είναι όχι μόνο απαραίτητα, δηλαδή απαιτούνται, αλλά είναι και απόλυτα αναζωογονητικά.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Αφροδίτη από τις 12 θα βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο σου, έναν μοναχικό οίκο, αλλά δημιουργικά μοναχικό, ενώ ταυτόχρονα είναι ενεργοποιημένος και ο τέταρτος οίκος σου, ένα αρκετά συναισθηματικό σημείο. Και να κοινωνικοποιηθείς μπορείς και όλα, αλλά φαίνεται ότι πρώτη ανάγκη σου είναι να ξεκαθαρίσεις και να τακτοποιήσεις πράγματα μέσα σου, κι αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα. Γιατί φυσικά, όταν ξέρεις τι θέλεις και τι χρειάζεται, πας κατευθείαν σε αυτό, μη σου πω ότι κι αυτό έρχεται σε εσένα εξπρές. 


Do it: Ιχθύες


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός


 


Ζυγός


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 12 σε παροτρύνει να κοιτάξεις προς τα έξω, να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιους ανθρώπους, να νιώσεις ότι ανήκεις και ότι είσαι μέλος μιας ομάδας, που απαρτίζεται από ανθρώπους με τους οποίους υπάρχει κάτι που σας ενώνει. Όλο αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί χρειαζόμαστε και τους άλλους, επειδή μαζί τους γίνονται διεργασίες που μας βοηθούν να καταλάβουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Ίσως το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις αυτή την περίοδο, θα ήταν να ζήσεις και την κοινωνική πλευρά της σχέσης σου. Γιατί μια εσωστρεφής σχέση, μπορεί να νιώθει μόνη κάποιες φορές και να ασχολείται με αυτά που δεν είναι ουσιώδη, όπως και ένας υπερβολικά εσωστρεφής άνθρωπος. Άσε που στη σχέση το μοίρασμα είναι κάτι που τη βοηθάει να εξελίσσεται, οπότε το να μοιραστείτε εξόδους, φίλους και παρέες, είναι μια επένδυση για αυτήν.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Αφροδίτη από τις 12 θα βρίσκεται σε έναν πολύ κοινωνικό κύκλο σου, τον ενδέκατο, ενώ ο Άρης βρίσκεται στο δεύτερο οίκο, που έχει να κάνει, μεταξύ άλλων, και με κάθε είδους απολαύσεις. Κάνεις λοιπόν ένα μικρό διάλειμμα από την εσωστρέφεια και την πολλή δουλειά, για να κοιτάξεις τι γίνεται στον έξω κόσμο. Και ενώ συνήθως όταν αρχίζεις να παρατηρείς, δεν πολυχαίρεσαι με αυτά που βλέπεις, τώρα συμβαίνει μάλλον το αντίθετο. Ίσως γιατί σε περιτριγυρίζουν άτομα με ενδιαφέρον, ίσως γιατί κι εσύ εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που έχουν οι άλλοι και σε ενδιαφέρουν. Πάντως, με τόσο κόσμο και τόση χαλαρότητα στην επικοινωνία και τις επαφές, μπορεί να δημιουργηθεί κάτι νέο. 


Do it: Κριός


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι


 


Σκορπιός


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Έχεις λοιπόν τον Άρη στο ζώδιό σου, που σε γεμίζει ενέργεια και δίνει ώθηση σε όλα σου τα εγχειρήματα, σε κάνει να νιώθεις ισχυρός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και πολύ σέξι (αυτό δεν το νιώθεις μόνο, είσαι κιόλας και είναι πολύ λογικό αυτό). Παρ' όλα αυτά υπάρχουν δύο σημεία που θα ήταν καλό να προσέξεις: 1. τον εκνευρισμό, που πάνω στα νεύρα σου δηλαδή, μπορεί να πετάξεις μια χοντράδα ας πούμε και μετά να θες να την πάρεις πίσω αλλά να ΜΗΝ γίνεται, 2. τη βιασύνη, γιατί μπορεί να βιάζεσαι να πεις μια χοντράδα ας πούμε και να θες να την πάρει πίσω, αλλά να ΜΗΝ γίνεται. Γενικά, εκτός από τις χοντράδες, προσέχεις τι λες ούτως ή άλλως, για να μην έχουμε παρερμηνείες και σίγουρα δε βιάζεσαι για τίποτα, τώρα θέλεις να τα κάνεις όλα;


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Ο Άρης στο ζώδιό σου, σου δίνει δύναμη φυσικά, ενέργεια και μια χάρη άνευ προηγουμένου, μην ξεχνάμε ότι είναι ένας ζεστός και σέξι πλανήτης, σύμβολο του σεξ ας πούμε, όπως κι εσύ θα μου πεις, αλλά τώρα γίνεσαι ακόμη παραπάνω παρέα με τον Άρη. Την ενέργειά του μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να επεξεργαστείς και να εξουδετερώσεις κάποιες ανασφάλειές σου και για να ανοιχτείς περισσότερο κοινωνικά, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να δημιουργήσεις και μια νέα σχέση. Σε όλο αυτό καλό θα ήταν να μην κάνεις τίποτα βιαστικά – μόνο αυτό. 


Do it: Ιχθύες


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος


 


Τοξότης


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Εργασία, οικονομικά, σχέδια, προγραμματισμοί, αρκετή δουλειά, λίγος ελεύθερος χρόνος. Μπορεί να μην είναι και πολύ ρομαντική περίοδος, ίσως λες. Κι όμως, σε αυτές τις περιόδους που τα δίνεις όλα σε στόχους που δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση ή τον έρωτα, οι μικρές χαραμάδες χρόνου που εμφανίζονται για να τις περάσεις με το σύντροφό σου, είναι μια όαση και για τους δύο. Και αν είναι συχνές, είναι πολύ πιο αναζωογονητικές από ό,τι απλώς το να περνάτε ατελείωτες ώρες μαζί. Η αίσθηση ότι υπάρχει ο άλλος και υπάρχεις εσύ για τον άλλον, είναι περισσότερο αυτή που πρέπει να καλλιεργηθεί και να επιβεβαιωθεί. Αυτό που έχει σημασία αυτή την περίοδο είναι η καλή οργάνωση, το να εστιάζεις σε αυτά που σου αρέσουν, καθώς και η ποιότητα, όχι η ποσότητα.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Μπορεί να θεωρείς ότι με τόση δουλειά, δε διανύεις και την πιο ρομαντική περίοδο του χρόνου. Γιατί δεν είναι μόνο η δουλειά καθαυτή, είναι και η δουλειά για τη δουλειά που πρέπει να κάνεις, το πώς θα την οργανώσεις, θα την προωθήσεις, το πώς θα διαχειριστείς σωστά τα χρήματά σου. Όμως τώρα είναι που στις λίγες (αλλά που πρέπει να είναι τακτικές) στιγμές κοινωνικότητας, χαλάρωσης και επαφής με τους άλλους ανθρώπους, εστιάζεις στην ουσία. Αυτή την περίοδο μπορείς να ερωτευτείς έντονα, ίσως ακριβώς επειδή δεν έχεις και πολύ χρόνο να το ζήσεις, ίσως ακριβώς επειδή σ' αρέσει λίγο να βασανίζεσαι μερικές φορές ή επειδή τώρα εκτιμάς την ποιότητα στην επαφή σου με τους άλλους, περισσότερο από ό,τι συνήθως. Παρεμπιπτόντως, ο Άρης στον Σκορπιό έχει έντονο το χαρακτηριστικό της ονειροπόλησης, μια και ο Σκορπιός είναι ο δωδέκατος οίκος σου. Καλό θα ήταν να μη χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα όταν νιώθεις ότι εντυπωσιάζεσαι από αυτόν ή αυτήν που έχεις απέναντί σου. 


Do it: Ταύρος


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός


 


Αιγόκερως


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Αφροδίτη από τις 12 θα βρίσκεται στον Λέοντα, στον όγδοο οίκο σου δηλαδή, και θα μπει κάπως το σεξ στο μυαλό σου και θα μείνει εκεί για ένα διάστημα σεβαστό. Δεν είναι μόνο το σεξ που θα είναι απογειωτικό, είναι ότι θα έχει και κάπως περισσότερο συναίσθημα. Και εντάξει, δεν είναι και μόνο το σεξ που συμβολίζει ο όγδοος οίκος, αλλά οτιδήποτε μοιράζεσαι με το σύντροφό σου, η βαθιά οικειότητα μέσα στη σχέση σου επίσης. Με τον Κρόνο στον Τοξότη, περιστασιακά μπορεί να έχεις την ανάγκη να βρίσκεσαι αποκλειστικά με τον εαυτό σου, προκειμένου να περνάς λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του. Αυτό χρειάζεται, και θα λειτουργήσει απόλυτα αναζωογονητικά και για τη σχέση σου.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Αφροδίτη από τις 12 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, που αφορά μεταξύ άλλων το σεξ, την οικειότητα στη σχέση και οτιδήποτε μοιράζεσαι μέσα σε αυτή. Γίνεσαι ακόμη πιο ελκυστικός και σίγουρα, απαρατήρητος δε λες ότι περνάς. Ίσως όμως υπάρχει μια τάση να βρίσκεσαι πιο συχνά με τον εαυτό σου από ό,τι συνήθως, και αυτό δεν είναι καθόλου κακό από μία μεριά, γιατί με τον Κρόνο στον δωδέκατο οίκο σου φαίνεται ότι είναι απαραίτητο να τακτοποιηθούν κάποια πράγματα μέσα σου. Ναι, Αιγόκερε, ισχύει αυτό που λέμε βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μετά οι επιλογές σου θα είναι εντελώς διαφορετικές, πιο συμβατές με εσένα. 


Do it: Δίδυμοι


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες


 


Υδροχόος


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Αφροδίτη από τις 12 θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, δηλαδή στον έβδομο ηλιακό οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Η θέση της σε αυτό το σημείο είναι ευεργετική για τη σχέση σου, μπορεί να καλλιεργηθεί η κατανόηση και από τους δύο και να νιώσεις πραγματική οικειότητα. Η Αφροδίτη σού δείχνει το δρόμο για να φτιάξεις αυτά που θέλεις, για να έχεις την επικοινωνία που επιθυμείς και για ήρεμες στιγμές με ενσυναίσθηση.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Από τις 12 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα, στον έβδομο οίκο της συντροφικότητας δηλαδή, θα έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για τη δημιουργία μιας νέας συντροφικής σχέσης. Υπάρχει και ο Άρης στον Σκορπιό βέβαια, δηλαδή στον τομέα των επαγγελματικών σου, που μπορεί να φέρνει αρκετές υποχρεώσεις μαζεμένες ή να σε κάνει να τρέχεις με ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό έργο και αν δε διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου και αν δεν είσαι κάπως πειθαρχημένος, μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης. Αλλά δε σε φοβάμαι, η ευελιξία σου είναι εντυπωσιακή. 


Do it: Λέων


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός


 


Ιχθύς


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Αφροδίτη μέχρι τις 12 θα βρίσκεται στον πιο ερωτικό σου οίκο, αλλά μετά που θα περάσει στον Λέοντα, θα σε βοηθήσει να έχεις μια πιο βατή και λειτουργική και ευχάριστη καθημερινότητα και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Παρ' όλα αυτά, είναι πιθανό για κάποιο διάστημα και μετά τις 12 να νιώσεις εύνοια στα ερωτικά σου, λόγω της Αφροδίτης. Πάντως, φαίνεται ότι έχεις αρκετή δουλειά αυτό το διάστημα και μπορεί και ο ίδιος να νιώθεις ορισμένες φορές αποπροσανατολισμένος από τις υποχρεώσεις. Μήπως έρχεται ή πρέπει τέλος πάντων να έρθει η ώρα να αράξεις λίγο, να ξεκουραστείς με κάποιο τρόπο ή με μικρά διαλείμματα ή με διακοπές; Γιατί όταν η ενέργεια είναι στο μηδέν, τίποτα δεν έχει νόημα και λίγα γίνονται.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 12 στον οίκο της ερωτικής σου ζωής και αυτό είναι εκπληκτικό, η εύνοια αυτής της περιόδου θα έχει διάρκεια και για λίγο μετά τις 12, οπότε μην ανησυχείς. Αν και όταν θα βρεθεί στον έκτο οίκο σου θα σε βοηθήσει να φτιάξεις μια πιο καλή καθημερινότητα, περισσότερο λειτουργική και οργανωμένη, κι αυτό και περισσότερο ελεύθερο χρόνο θα σου προσφέρει, και σίγουρα θα ανεβάσει τη διάθεσή σου, και θα έχεις και όρεξη να βρίσκεσαι με κόσμο. Μην ασχολείσαι πάντως κι εσύ με όλα ταυτόχρονα, και μάλιστα την τελευταία στιγμή. Άκου και λίγο την Αφροδίτη, που σε θέλει πιο τακτοποιημένο και όχι να τρέχεις με πανικό. 


Do it: Παρθένος


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων


 


Πηγή: www.e-zwdia.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X