Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερμής σε Τρίγωνο με Άρη και Τετράγωνο με Ουρανό: Μάθε πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου
Ερμής σε Τρίγωνο με Άρη και Τετράγωνο με Ουρανό: Μάθε πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου thumbnail

Ερμής σε Τρίγωνο με Άρη και Τετράγωνο με Ουρανό: Μάθε πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου

Ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει Τρίγωνο με τον Άρη στον Σκορπιό στις 11 Ιουλίου 2016, κάνοντας τα πάθη μας να εκφραστούν, δυναμικό το λόγο και τη σκέψη μας και αποφασιστικές και αποτελεσματικές τις επικοινωνίες μας. Παράλληλα όμως σχηματίζει καιΤετράγωνο με τον Ουρανό στο Κριό, φέρνοντας αναπάντεχες αλλαγές, εντάσεις, κάποια δυσάρεστα απρόσμενα γεγονότα και ξαφνικές αποκαλύψεις, μέσα από επικοινωνίες και μετακινήσεις.  Οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που πρέπει να προσέχουν και να είναι προετοιμασμένοι για οτιδήποτε αναπάντεχο. 
Παρ’όλ’αυτά, όλα τα ζώδια του Νερού και της Γης, επίσης του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να επενδύσουν στον ισχυρό τρόπο σκέψης και έκφρασης τους και θα μπορέσουν να γλιτώσουν τις κακοτοπιές!  


Προβλέψεις ζωδίων:


 


ΚΡΙΟΣ


Αγαπητέ Κριέ, οικογενειακές ξαφνικές εντάσεις έρχονται να σε αναστατώσουν, όμως εσύ πρέπει να βρεις τον τρόπο που θα ηρεμήσεις την ατμόσφαιρα χωρίς να σε παρασύρουν τα νεύρα σου. Μείνε μακριά από το παρελθόν τώρα.
ΤΑΥΡΟΣ


Αγαπητέ Ταύρε, έχεις δυναμικό τρόπο σκέψης και έκφρασης και γοητεύεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Όμως κάποια ξαφνικά γεγονότα και εντάσεις μέσα από επικοινωνίες και μετακινήσεις, θα ανακόψουν τη «φόρα» σου.


 ΔΙΔΥΜΟΣ


Αγαπητέ Δίδυμε, έξοδα ξαφνικά και απρόσμενες εντάσεις στον έρωτα να περιμένεις, αλλά αν προσέξεις έχεις την δύναμη και τη θέληση να ανατρέψεις την αρνητικότητα των ημερών.


 ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Αγαπητέ Καρκίνε, έχεις πάθος και γοητεία στο λόγο σου και αυτό σε παρασύρει σε παρορμητικές και οξύθυμες αντιδράσεις. Μην πας κόντρα σε ξαφνικές αλλαγές που θα έρθουν και επιστράτευσε λογική, πριν δημιουργηθούν κι άλλα προβλήματα.
ΛΕΩΝ


Αγαπητέ Λέοντα, ενώ νιώθεις πολύ δυνατός και τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, κάποια αναπάντεχα γεγονότα, που έχουν να κάνουν με κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις,  αναστατώνουν και πάλι την ψυχή σου. Μην τα αφήνεις να σε ρίχνουν και αντιμετώπισε τα δυναμικά!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Αγαπητέ Παρθένε, κάποιες ξαφνικές εντάσεις και παρεξηγήσεις θα υπάρξουν σε επαφές και μετακινήσεις. Μείνε λογικός και συγκρατημένος ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα!
ΖΥΓΟΣ


Αγαπητέ Ζυγέ, ότι έχει να κάνει με την καριέρα σου και την κοινωνική σου εικόνα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά ότι έρθει με αναπάντεχο τρόπο. Να είσαι προετοιμασμένος και κυρίως συγκρατημένος!  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Αγαπητέ Σκορπιέ, συναντήσεις, συζητήσεις και ειδήσεις που έρχονται ξαφνικά, σε δυσαρεστούν και εσύ πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Προσοχή στις μετακινήσεις για μικροατυχήματα και τον αυθορμητισμό σου σε αυτά που λες!


 ΤΟΞΟΤΗΣ


Αγαπητέ Τοξότη, πολύ πιθανόν ο ερωτικός τομέας να σου φέρει κάποιες απρόοπτες απογοητεύσεις λόγω των δικών σου παράλογων απαιτήσεων. Παράλληλα και ο οικονομικός τομέας ζητά την άμεση συνετή διαχείριση σου για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως. Απέφυγε τώρα οικονομικές συμφωνίες. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Αγαπητέ Αιγόκερε η συντροφική ζωή, σου επιφυλάσσει ξαφνικά προβλήματα , εντάσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις. Ωστόσο έχεις τη δύναμη και το μυαλό, να τα ξεπεράσεις ή να τα γλιτώσεις εντελώς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Αγαπητέ Υδροχόε κάποια απρόοπτα θα σε αποσυντονίσουν στον εργασιακό τομέα, αλλά μπορούν να αποφθεχθούν αν προσέξεις την επικοινωνία σου και αυτά που λες. Φρόντισε θέματα υγείας όσο μπορείς!

ΙΧΘΥΣ


Αγαπητέ Ιχθύ, η αισθηματική ζωή απαιτεί τη σωστή και δυναμική συμπεριφορά σου, ειδικά απέναντι σε ξαφνικές δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να έρθουν. Πρόσεχε πως διαχειρίζεσαι τα λόγια και τα μηνύματα σου.  


www.oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X