Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 11 Ιουλίου 2016:. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη.
Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 11 Ιουλίου 2016:. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη. thumbnail

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 11 Ιουλίου 2016:. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη.


Τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας για τα ζώδια από την Αστρολόγο Νάνσυ Πατμάνογλου. Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές της ημέρας σύμφωναμε το Αστρολογικό ημερολόγιο του μήνα. Διαβάστε πως θα κυλήσει η μέρα σας στην αναλυτικήημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.


 


Η Αστρολογία σήμερα 11 Ιουλίου 2016. Tα αστρολογικά φαινόμενα κάθε ημέρας για τα ζώδια.


 


Οργανώστε τα σχέδια και το πρόγραμμά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σας.


 


11 Ιουλίου 2016: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)


Έχουμε μεγάλη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Υπάρχει εντιμότητα στις πράξεις μας και μπορούμε να δώσουμε πρακτικές λύσεις στα προβλήματά μας. Έχουμε την ικανότητα να φέρουμε εις πέρας γρήγορα την εργασία μας και να πετύχουμε ταχεία πρόοδο. Τα πράγματα βρίσκονται σε τάξη και αρμονία και είναι μια καλή στιγμή για να ρίξουμε μια δεύτερη ματιά σε ό, τι χρειάζεται να διορθώσουμε.


 


Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, είναι μια καλή στιγμή για διανοητική εργασία. Αυτή η όψη βοηθά στην όξυνση της πνευματικής εστίασης και να δημιουργήσετε σαφήνεια μέσα από το χάος. Έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια από ό, τι συνήθως, έτσι ώστε να εργάζεστε πολλές ώρες και να έχετε απόδοση. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους υπάρχει σαφήνεια και καταφέρνετε να εστιάζετε και να επεξηγείτε την κάθε λεπτομέρεια. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να έχετε τα πρωτεία σε μια συζήτηση. Ανακαλύπτετε λεπτομέρειες που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν κι αυτό είναι προς όφελός σας. Έχετε σαφή επιχειρήματα και οι άλλοι πιστοποιούν την εγκυρότητα των ιδεών σας.


 


Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.


 


11 Ιουλίου 2016: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)


Τώρα υπάρχουν διανοητική ένταση, εμμονή στις απόψεις μας και ακαμψία του μυαλού. Ριζοσπαστικές απόψεις τείνουν να αμφισβητηθούν. Ξαφνικές ιδέες εμφανίζονται και στη συνέχεια εξαφανίζονται χωρίς να προλάβουμε να τις επεξεργαστούμε και να τις κάνουμε πράξη. Έχουμε κάποιες νοητικές … κρίσεις και σκαμπανεβάσματα. Είναι μια καλή στιγμή για να δούμε τις διαφορετικές πλευρές του θέματος που μας απασχολεί και να συλλέξουμε πληροφορίες. Μπορεί να δημιουργηθεί διακοπή στις επικοινωνίες.


 


Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η διέλευση είναι διεγερτική για την πνευματική σας δραστηριότητα. Επειδή όμως το μυαλό σας επιταχύνεται τώρα, βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να εξετάσετε τα πράγματα εις βάθος, αλλά αυθόρμητα. Είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να μη σκέφτεστε και πολύ αυτή τη στιγμή, διαφορετικά, μπορεί να δημιουργηθούν νευρικότητα και πονοκέφαλοι. Απλοποιήστε τη ζωή σας και πειθαρχήστε την ανυπομονησία σας, διότι θα σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε διανοητική εργασία. Νιώθετε ότι τα πάντα είναι βαρετά ή έχουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα, γι’ αυτό είναι καλύτερο να περιμένετε. Εάν έχετε κολλήσει σε ένα πρόβλημα, τώρα είναι η στιγμή που θα αποκτήσετε διορατικότητα για να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη.


 


Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.


 


11 Ιουλίου 2016: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθά στο να διεκπεραιώσουμε τις υποχρεώσεις μας, παίρνοντας ρεαλιστικές αποφάσεις καθώς είμαστε πιο αξιόπιστοι και υπεύθυνοι. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα παλιές δυσαρέσκειες βγαίνουν στην επιφάνεια και οι παλιές λύσεις δεν φαίνεται να λειτουργούν. Ώρα να δοκιμάσουμε έναν άλλο τρόπο προσέγγισης στα προβλήματά μας.


 


Πηγή: www.e-zwdia.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X