Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα 15 Ιουλίου 2016: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη.
Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα 15 Ιουλίου 2016: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη. thumbnail

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα 15 Ιουλίου 2016: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη.

 


Η Αστρολογία σήμερα 15 Ιουλίου 2016. Tα αστρολογικά φαινόμενα κάθε ημέρας για τα ζώδια.


 


Οργανώστε τα σχέδια και το πρόγραμμά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σας.


 


15 Ιουλίου 2016: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)


Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να ερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.


 


Περισσότερο ευνοημένοι από αυτή την Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!


 


15 Ιουλίου 2016: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη διεγείρει την σεξουαλικότητά μας ή την απότομη συμπεριφορά. Καλό θα ήταν να κρατηθούμε μακριά από τον ανταγωνισμό, κάνοντας συμβιβασμούς. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη είναι μια εξαιρετική ημέρα για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση και επικοινωνία, αλλά είναι πιθανό να αφήσουμε τις ευκαιρίες να ξεφύγουν μέσα από τα χέρια μας.


 


Πηγή: www.e-zwdia.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X