Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα την Τετάρτη: Η Πανσέληνος περνά στον Αιγόκερω.
Τα άστρα την Τετάρτη: Η Πανσέληνος περνά στον Αιγόκερω. thumbnail

Τα άστρα την Τετάρτη: Η Πανσέληνος περνά στον Αιγόκερω.

Να θυμάσαι πως οι μεγάλοι συμβιβασμοί, φέρνουν μεγάλες ανατροπές… Το φεγγάρι στο ζώδιο του Αιγόκερου βρίσκεται σε δύσκολη θέση! Η Σελήνη σχετίζεται άμεσα με τον ψυχισμό μας, είναι παθητική, πολύ ευαίσθητη και χρειάζεται ηρεμία για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά στην έκφρασή της. Όταν λοιπόν βρίσκεται σε μια θέση όπως αυτή του Αιγόκερου, που δεν είναι συμβατή με τις ποιότητες της, δημιουργείται πρόβλημα και ανισορροπία κυρίως στο ψυχικό μέρος και στο συναισθηματικό.


Τα άστρα την Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω


Το ερώτημα που θέτει ο κύκλος αυτός, έχει να κάνει με το κατά πόσο τελικά έχουμε οχυρωθεί πίσω από ένα σκληρό προσωπείο, που εκφράζει μόνο τα ''πρέπει'' και τις συνήθειές μας. Πόσο καταπιέζουμε το παιδί που έχουμε μέσα μας, το οποίο έχει ανάγκη από χαρά, από αισιοδοξία και κυρίως από ηρεμία και γαλήνη… Ακούμε τις εσωτερικές μας ανάγκες ή είμαστε εστιασμένοι στη σκληρή καθημερινότητα, που μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε σε μία κοινωνία, που πολλές φορές έχει χάσει τον συναισθηματισμό της, την ανθρωπιά της, καιαρκείται μόνο στο “φαίνεσθαι”


Ποιος είσαι; Τι έχεις καταφέρει; Πόσα χρήματα βγάζεις; Πόσο “τακτοποιημένη” είναι η ζωή σου;Για το πόσο χαρούμενος ή ευτυχισμένος είσαι με τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου, για το πόσο υγιείς είναι οι σχέσεις σου, ούτε κουβέντα! Γιατί αυτή είναι μια ερώτηση που όλοι φοβούνται…


Στον αντίποδα, ο Ήλιος στον Καρκίνο έχει ανάγκη από αυτούς τους στενούς δεσμούς για να λειτουργήσει. Οι άνθρωποί του, οι σταθερές του είναι ό,τι πιο σημαντικό γι’ αυτόν!


Ήλιος και Σελήνη σε τετράγωνο με Ουρανό


Παράλληλα, στον κύκλο αυτόν έχουμε τα δύο Φώτα (Ήλιο – Σελήνη) σε τετράγωνο με τον Ουρανό σχηματίζοντας τον δύσκολο πλανητικό σχηματισμό του ταυ-τετραγώνου. Αυτό σημαίνει πως την περίοδο αυτή, θα προκύψουν τα γεγονότα εκείνα, που θα σε κάνουν να αντιδράσεις σε ό,τι σε έχει πιέσει, όποια κατάσταση σε έχει δυσκολέψει ή σε βάζει στη διαδικασία να μην είσαι ο εαυτός σου. Και πολύ συχνά η αντίδραση αυτή θα είναι απρόβλεπτη, ξαφνική, απροειδοποίητη, ένα ξέσπασμα που μπορεί να συμπαρασύρει τα πάντα γύρω του… Τόσο, που θα σε κάνει να γυρίσεις την πλάτη και θα κλείσεις την πόρτα πίσω σου… Συχνά χωρίς να υπολογίσεις το κόστος ή τις συνέπειες!


Το συναίσθημα που έχεις καταπιέσει, που δεν έχεις αναγνωρίσει όπως έπρεπε, τώρα βγαίνει ορμητικό στην επιφάνεια! Είναι μια περίοδος με έντονη κυκλοθυμία στις συμπεριφορές, αλλά και συγκεχυμένους στόχους και σκοπούς, που εκδηλώνονται σε ένα δύσκολο περιβάλλον, τόσο στις επαγγελματικές σχέσεις όσο και στις προσωπικές, μια και είναι πολύ πιθανό να κλείσουν κύκλοι σε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν εκφράζουν άλλο, τις ανάγκες, τις επιθυμίες ή τις πεποιθήσεις τους!


Ήλιος σε τρίγωνο και Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη


Ωστόσο, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη και το εξάγωνο της Σελήνης μαζί του, σε καλεί να μπεις στη δράση, να κυνηγήσεις το στόχο σου, το όνειρό σου, και να το διεκδικήσεις μέχρι τέλους… Και κυρίως να ακολουθήσεις την καρδιά σου!


Αφροδίτη και Ερμής σε τρίγωνο με Κρόνο


Αλλά η Πανσέληνος αυτή προσφέρει άλλη μια ελπίδα, μέσα από δύο σημαντικές όψεις οι οποίες κορυφώνονται το διάστημα αυτό. Αρχικά, έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται σήμερα!


Είναι η καλύτερη στιγμή για να συζητήσεις σοβαρά ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει και ό,τι μπορεί να σε δυσκόλεψε το προηγούμενο διάστημα, κυρίως στα θέματα των σχέσεών σου. Και να θυμάσαι πως όταν μιλάς με την καρδιά σου και ειλικρινά, όταν αυτό που εκφράζεις είναι η αλήθεια σου και είσαι συνειδητός απέναντι σε αυτό που νιώθεις, στο συναίσθημά σου και στην επιθυμία σου, οι λύσεις είναι μπροστά σου!


Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας στο διάστημα αυτό μπορεί να βρούν έναν πολύ καλό κώδικα επικοινωνίας, που θα τις αποκαταστήσει, κυρίως αν είχαν απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα. Αλλά και οι οικονομικές διαφορές μπορεί να εξυγιανθούν την περίοδο αυτή, αν στηρίζονται σε ειλικρινείς και έντιμες συνεργασίες.


Παράλληλα, έχουμε και το τρίγωνο του Ερμή με τον ανάδρομο Κρόνο, μια όψη που βοηθά να γίνουμε περισσότερο συνειδητοί από ό,τι είμαστε συνήθως, να οργανώσουμε τη σκέψη μας και να την στρέψουμε σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, δρομολογώντας και συγκεκριμένα αποτελέσματα.


Οτιδήποτε στηρίζεται σε καλό σχεδιασμό και σε οργάνωση, την περίοδο αυτή μπορεί πραγματικά να ανθίσει. Ωστόσο εκείνο που χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο είναι μια έντονα κριτική διάθεση, που μπορεί να σε απομακρύνει από το στόχο σου! Και κυρίως, σε οτιδήποτε διαπραγματεύεσαι την περίοδο αυτή, στρέψε τη σκέψη σου σε μια θετική κατεύθυνση και κοίταζε το όλον και όχι τα επιμέρους στοιχεία! Γιατί να θυμάσαι πως μόνο αυτό που κάνεις συνειδητά, μόνο αυτό στο οποίο αφιερώνεις χρόνο, ψυχή, διάθεση και συναίσθημα, μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία!


Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω;


ΚαρκίνοιΑιγόκεροιΚριοί και Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόποή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος της Πανσελήνου είναι πολύ πιθανό να σας βγάλει καταπιεσμένες ανάγκες και επιθυμίες, τις οποίες θα διεκδικήσετε, πολύ συχνά ανατρέποντας την ισορροπία στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας! Βεβαίως, ίσως τώρα είναι η στιγμή για να κάνετε τη δική σας επανάσταση και να πείτε ένα μεγάλο όχι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που δε σας εκφράζουν και δε σας αντιπροσωπεύουν!


Όσοι έχετε γεννηθεί στις ημερομηνίες 29, 30, 31 Μαρτίου και 1η Απρίλιου (Κριοί), 1, 2, 3 και 4 Αυγούστου (Λέοντες) και 2, 3, 4 Δεκεμβρίου (Τοξότες), ο κύκλος αυτός μπορεί να σας δώσει την ολοκλήρωση μιας οικονομικής συζήτησης ή διαπραγμάτευσης, την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου ή την ανάκαμψη και την εξισορρόπηση μιας ερωτικής ιστορίας από το παρελθόν, που κλονίστηκε το προηγούμενο διάστημα.


 


Πηγή: www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X