Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Aπό σήμερα η Σελήνη μπαίνει στον Κριό! Τι ανατροπές και θετικές αλλαγές φέρνει στο κάθε ζώδιο!
Aπό σήμερα η Σελήνη μπαίνει στον Κριό! Τι ανατροπές και θετικές αλλαγές φέρνει στο κάθε ζώδιο!  thumbnail

Aπό σήμερα η Σελήνη μπαίνει στον Κριό! Τι ανατροπές και θετικές αλλαγές φέρνει στο κάθε ζώδιο!

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα μας αφήνει μια γεύση που κατά βάση είναι αισιόδοξη, θετική, συχνά όμως απρόβλεπτη, εντυπωσιακή και ανατρεπτική!


Τα άστρα την Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας


Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ερμής, έρχεται να ανανεώσει και σε πολλές περιπτώσεις να ενισχύσει την επικοινωνία μας και τις συνθήκες της καθημερινότητάς μας. Και ενώ από τη μια μπορεί να μας φέρει μπροστά σε απροσδόκητες εξελίξεις, από την άλλη συχνά μπορεί μία και μόνο λέξη να πυροδοτήσει έναν νέο γύρο επεισοδίων, αντιπαραθέσεων, τσακωμών ή ακόμα και ρήξεων, αφού τόσο η γλώσσα, όσο και οι συμπεριφορές μοιάζουν… ασυγκράτητες!


Ο Ερμής λοιπόν, σε τρίγωνο με Ουρανό την Τετάρτη, αλλά και τετράγωνο με Άρη την Παρασκευή, δίνουν την εβδομάδα ένα εναλλασσόμενο σχήμα, από τη ζέστη στο κρύο και το αντίθετο, κάνοντας την καθημερινότητα πολλές φορές να μοιάζει με… σκωτσέζικο ντους!


Το Σάββατο έχουμε την αναδρομή του Ουρανού, μια αναδρομή που συνεχίζει τη μάχη μεταξύ του παλιού και του καινούργιου μέσα από ανατρεπτικές καταστάσεις, εκρήξεις, και πολλές φορές εντάσεις, οι οποίες είναι υπεύθυνες για πολλές αλλαγές, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοσμικό επίπεδο!


Έχουμε όμως και τη μετακίνηση του Ερμή, που περνά στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που θα εξυπηρετήσει πάρα πολύ την εύρεση πρακτικών λύσεων. Ο Ερμής στην Παρθένο, βρίσκεται σε μια θέση που εξυπηρετεί πολύ τις ιδιότητές του και είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει σαν εκείνη τη σπίθα που θα δώσει κίνηση και ζωή στα πρακτικά ζητήματα της ζωής μας που μπορεί να έχουν μείνει μέχρι τώρα λίγο πιο πίσω, ενώ θα ενισχύσει σημαντικά την επικοινωνία, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις, αλλά και τα εργασιακά θέματα, που τώρα μπορεί να τακτοποιηθούν πολύ πιο εύκολα.


Ο μήνας κάνει θεαματικό φινάλε με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Κυριακή, που απογειώνει την ερωτική ζωή, δημιουργεί απρόσμενες συναντήσεις και εξελίξεις, από αυτές που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά, μια και ο έρωτας είναι πάντα απρόβλεπτος κι έρχεται συνήθως από εκεί που δεν το περιμένεις!


Σελήνη στον Κριό


Η σημερινή ημέρα βρίσκεται κάτω από την επίδραση της Σελήνης που κινείται στο ζώδιο του Κριού, ωθώντας μας σε πρωτοβουλίες και δράση. Στο πρωινό της ημέρας το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βοηθά στον έλεγχο των συναισθημάτων, δημιουργώντας μια συναισθηματική ισορροπία, που μας κάνει πιο αντικειμενικούς, πιο ρεαλιστές, προκειμένου να χειριστούμε ακόμα και σύνθετα θέματα και να τα διευθετήσουμε.


Στις 6:29 μ.μ., το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μας καλεί να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κάθε παρορμητική έκφραση, η οποία μπορεί να πηγάζει από θυμό, ζήλια ή παράπονο, γιατί μπορεί να προκαλέσουμε την αντίδραση του προσώπου στο οποίο απευθυνόμαστε.


Λίγο παρακάτω, στις 7:48 μ.μ. το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη εξισορροπεί τις ενέργειες και τις διαθέσεις, διαμορφώνοντας ένα πολύ όμορφο χρώμα στις βραδινές ώρες της ημέρας, έντονα συναισθηματικό, που ευνοεί την κοινωνικότητα, τις επαφές, τις συζητήσεις και την ανταλλαγή συναισθημάτων!


Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Κριό


Την εύνοια της σημερινής ημέρας έχουν τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που έχουν τη δυνατότητα να διευθετήσουν επαγγελματικά ζητήματα και πρακτικά θέματα τις πρωινές ώρες της ημέρας, αλλά και να έρθουν πιο κοντά στους αγαπημένους τους τις βραδινές ώρες, δίνοντας ένα πολύ όμορφο χρώμα στις σχέσεις τους!


myastro.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X