Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 2 Αυγούστου!
Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 2 Αυγούστου! thumbnail

Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 2 Αυγούστου!

Στις 2 Αυγούστου 2016, 11:44 μμ. ώρα Ελλάδος, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα στις 10ο 57’ του Λέοντα, ένα καινούριο φεγγάρι που φέρνει ενθουσιασμό και ανάγκη για χαρά, πάθος, ζωντάνια.


Νέα Σελήνη στον Λέοντα


Στον αστρολογικό χάρτη του φαινομένου, τα Φώτα βρίσκονται στον 5ο οίκο μαζί με την Αφροδίτη και τον Ερμή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον αίσθημα της εξωστρέφειας, της δημιουργικότητας, του ερωτισμού και της παιδικότητας που, άλλωστε, κυριαρχούν τις μέρες αυτές, ενώ παράλληλα Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν ένα ιδιαίτερα θετικό, πύρινο τρίγωνο με τον Κρόνο.


Σχέσεις και συνεργασίες που συνάπτονται το διάστημα επιρροής της Νέας Σελήνης, μέχρι την Πανσέληνο-Σεληνιακή Έκλειψη στις 18 Αυγούστου, θα χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και διάρκεια, αρκεί να αποφευχθούν εξιδανικεύσεις και ουτοπικά σχέδια (τα Φώτα σε χιαστί με τον Ποσειδώνα). Από την άλλη, ο ωροσκόπος στον αστρολογικό χάρτη του φαινομένου βρίσκεται στον Κριό σε στενή σύνοδο με τον Ουρανό, κάτι που φανερώνει πως τις ημέρες αυτές θα κυριαρχήσουν η ένταση, το ρίσκο, η παρόρμηση, αλλά και απρόοπτα γεγονότα, ξαφνικές αποκαλύψεις και ανατροπές. Ο Άρης, κυβερνήτης του ωροσκόπου, μόλις έχει εισέλθει στον Τοξότη, αποκαλύπτοντας ότι συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο διεθνείς σχέσεις και το πολεμοχαρές κλίμα που τις συνοδεύει…


Νέα Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


ΚΡΙΟΣ


Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σου οίκο και σου δημιουργεί τη διάθεση να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή. Έχεις ανάγκη από πάθος, χαρά, ζωτικότητα και εξωστρέφεια και αυτό το φεγγάρι έρχεται να υπερτονίσει αυτή την ανάγκη και να φέρει στη ζωή σου πρόσωπα και ευκαιρίες που θα σου την καλύψουν. Ακόμη, ένα νέο επαγγελματικό σου εγχείρημα ή ένα σχέδιο που είχες στα σκαριά και αφορούσε την επαγγελματική σου εξέλιξη, το διάστημα αυτό θα το δεις να εξελίσσεται με πολύ θετικές προοπτικές… 


ΤΑΥΡΟΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και στο ηλιακό σου ναδίρ, φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν το σπίτι σου και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Ίσως, να σχεδίαζες μια ανακαίνιση στο χώρο που μένεις ή να έχεις οργανώσει μια μετακόμιση και το διάστημα αυτό να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να προχωρήσουν. Επίσης, δεν αποκλείεται να ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές σου τις μέρες αυτές και να αποδράσεις σε μέρος που αποτελεί καταφύγιο, πηγή χαλάρωσης και διασκέδασης. Οι σχέσεις σου με πρόσωπα της οικογένειάς σου θα αποτελέσουν προτεραιότητα μέχρι τα μέσα του μήνα, με σημαντικές αλλαγές και νέα δεδομένα να κάνουν την εμφάνισή τους, που διαμορφώνουν ένα πιο ευχάριστο κλίμα μέσα στο σπίτι. 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Το καινούριο φεγγάρι ενεργοποιεί τον 3ο ηλιακό σου οίκο, ο οποίος δέχεται τις επιρροές αρκετών πλανητών εδώ και μερικές ημέρες, τονίζοντας την ανάγκη σου για επικοινωνία. Κάποια ευχάριστα νέα που αφορούν μια συνεργασία σου, μια πολυπόθητη συνάντηση ή επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή μια κοντινή απόδραση που σε βοηθά να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου, είναι μερικές από τις πιθανές εκφάνσεις της Νέας Σελήνης του μήνα. Ακόμη, αν διατηρείς μόνιμη σχέση, φαίνεται πως κάποιες πρωτοβουλίες από την πλευρά του συντρόφου σου κάνουν φανερές τις προθέσεις του για εξέλιξη της σχέσης σας, ανανεώνοντάς τη. Τέλος, βελτιώνονται σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς το διάστημα αυτό, κάνεις νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα σημαντικές για το επαγγελματικό σου μέλλον, ενώ αν ασχολείσαι με τη συγγραφή, η δημιουργικότητά σου αυξάνεται και καταφέρνεις να εντυπωσιάσεις με τα ταλέντα σου. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου ενεργοποιεί τον 2ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας μεταξύ άλλων, την οικονομική σου κατάσταση. Ίσως να παρατηρήσεις μια αλλαγή στο εισόδημά σου το διάστημα αυτό, να πραγματοποιήσεις μια αγορά που είχες σχεδιάσει ή απλώς να σου δημιουργηθεί μια τάση να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για προσωπική σου ευχαρίστηση. Αν και δε φημίζεσαι για σπατάλες, πρόσεξε μήπως βγεις εκτός προϋπολογισμού αυτή την περίοδο. Από την άλλη, ίσως θελήσεις να κάνεις αισθητικές παρεμβάσεις για να βελτιώσεις την εικόνα σου και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Τέλος, ένα νέο επαγγελματικό σου εγχείρημα φαίνεται πως προχωρά, αυξάνοντας τη δημιουργικότητά σου, ενώ λαμβάνεις και ανταμοιβές για τους κόπους σου στο χώρο της δουλειάς σου. 


ΛΕΩΝ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει την ώθηση να κάνεις μια καινούρια αρχή σε τομείς που αισθανόσουν ότι είχαν βαλτώσει. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και φαίνεται πως νιώθεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, για να κατακτήσεις ερωτικούς στόχους. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις μια επισημοποίηση στη σχέση σου ή να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσεις απόγονο. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, το φεγγάρι αυτό έρχεται να σταθεροποιήσει δημιουργικά σχέδια και νέα εγχειρήματα και να σου χαρίσει ένα φρέσκο όραμα για το επαγγελματικό σου μέλλον. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Το καινούριο φεγγάρι του μήνα ενεργοποιεί θέματα που αφορούν τον 12ο ηλιακό σου οίκο. Φαίνεται πως θα χρειαστείς ένα διάστημα αποστασιοποίησης, ψυχικής ηρεμίας και απομόνωσης το διάστημα αυτό και ίσως επιδιώξεις να πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, μακριά από όλους και όλα τις μέρες αυτές. Η διαισθητικές σου ικανότητες θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και θα έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και έρθεις πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σου. Είναι μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδος, αν το αντικείμενο της δουλειάς σου εμπεριέχει καλλιτεχνικά στοιχεία, ενώ παράλληλα είναι η κατάλληλη στιγμή να προετοιμάσεις ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα. 


ΖΥΓΟΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα ενεργοποιεί τον 11ο ηλιακό σου οίκο και σε παροτρύνει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να ενταχθείς σε μια ομάδα με κοινωφελείς σκοπούς, να οργανώσεις διακοπές και ευχάριστες δραστηριότητες με φίλους, αλλά και να κάνεις καινούρια όνειρα για το μέλλον σου. Η εξωστρέφειά σου αυξάνεται ιδιαίτερα το διάστημα αυτό και οι φιλικές σου παρέες αποτελούν πηγή χαράς και διασκέδασης. Μάλιστα, οι αδέσμευτοι Ζυγοί δεν αποκλείεται να κάνουν μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία μέσα από τον κύκλο τους, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ερωτική τους ζωή. Δημιουργικά σχέδια και όνειρα που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να υλοποιηθούν τις μέρες αυτές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ηλιακό σου μεσουράνημα και φέρνει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Ίσως ξεκινάς ένα νέο εγχείρημα την περίοδο αυτή, από το οποίο έχεις υψηλές προσδοκίες και έχεις κοπιάσει για να το υλοποιήσεις. Ανταμείβεσαι γι’ αυτή σου την προσπάθεια, καθώς φαίνεται ότι έχει άμεσα και απτά αποτελέσματα και στο εισόδημά σου. Παράλληλα, σχέσεις με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου βελτιώνονται και διαπραγματεύσεις για την επαγγελματική σου πορεία λειτουργούν προς όφελός σου. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν μια δική τους επιχείρηση ή να αποφασίσουν ολοκληρωτική αλλαγή πλεύσης στην καριέρα τους. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό, γιατί εμπεριέχει δημιουργικότητα, επεκτασιμότητα και ευκαιρίες… 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Το καινούριο φεγγάρι ενεργοποιεί τον 9ο σου ηλιακό σου οίκο, δηλαδή το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανώτερη εκπαίδευση, τα μακρινά ταξίδια, τις πνευματικές και φιλοσοφικές σου αναζητήσεις, τη πίστη και την γενικότερη κοσμοθεωρία σου. Όλα τα παραπάνω διανθίζονται με καινούριο όραμα, χαρά και ενθουσιασμό από τη Νέα Σελήνη και δεν αποκλείεται τις μέρες αυτές να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι στο εξωτερικό ή να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα με ιδιαίτερα θετικές προοπτικές επιτυχίας. Άλλωστε, το τρίγωνο που σχηματίζει το νέο φεγγάρι με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, φανερώνει πως οτιδήποτε αρχίζεις αυτή την περίοδο θα έχει υγιείς βάσεις, σταθερότητα και διάρκεια… 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η Νέα Σελήνη φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τον 8ο ηλιακό σου οίκο, ο οποίος σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα και συγκεκριμένα, με χρήματα που προέρχονται από άλλους, όπως κληρονομιές, δάνεια, το κοινό σας πορτοφόλι με το σύντροφό σου κτλ. Ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες αναφορικά με τα παραπάνω ή συνάψεις μια οικονομική συμφωνία το διάστημα αυτό, της οποίας τα αποτελέσματα θα φανούν μακροπρόθεσμα στη τσέπη σου. Ακόμη, στρέφει την προσοχή σου σε μεταμορφωτικές εμπειρίες που έζησες στο παρελθόν, σε θέματα που αφορούν τη συμβίωση με το σύντροφό σου και σε σεξουαλικές επιθυμίες, που πιθανόν είχες καταπιέσει. Η ανάγκη σου για πιο στενές και ουσιαστικές σχέσεις, όπως και για αναζωογονητικές εμπειρίες, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη το διάστημα αυτό, οδηγώντας σε στην αναζήτηση προσώπων και καταστάσεων, που θα μπορέσουν να την ικανοποιήσουν… 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Νέα Σελήνη κορυφώνεται απέναντι από το δικό σου ζώδιο, ενεργοποιώντας θέματα που σχετίζονται με τον 7ο ηλιακό σου οίκο, των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Το διάστημα αυτό, οι πιθανότητες να κάνεις καινούρια σχέση ή να ανανεώσεις όρκους αγάπης και αφοσίωσης στην υπάρχουσα, είναι ιδιαίτερα αυξημένες, όπως και να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση. Είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τις ερωτικές σου υποθέσεις, ενώ η εύνοια μεταφέρεται και στα επαγγελματικά σου, με μια νέα συνεργασία να αποδεικνύεται δημιουργική και κερδοφόρα. Οι συναδελφικές σου σχέσεις βελτιώνονται, οι συνεταιρισμοί σου επεκτείνονται και κάθε νέο εγχείρημα που μοιράζεσαι με κάποιον άλλο, θα έχει αυξημένα ποσοστά επιτυχίας. 


ΙΧΘΕΙΣ


Η Νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον 6ο ηλιακό σου οίκο και τους τομείς της εργασίας, τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σου και θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Πιθανόν να θελήσεις να ξεκινήσεις δραστηριότητες που θα σου χαρίσουν ευεξία ή θα λάβεις την απόφαση να ξεφορτωθείς βλαβερές συνήθεις, που επιβαρύνουν το σώμα σου. Επίσης, υπάρχουν πιθανότητες αλλαγών στον χώρο εργασίας σου, είτε όσον αφορά στα άτομα που συνεργάζεσαι, είτε στο αντικείμενο της δουλειάς και τις αρμοδιότητές σου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και μια παράλληλη εργασία, ώστε να αυξήσεις το εισόδημά σου.


 


Πηγή: http://www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X