Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Αυγούστου
Αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Αυγούστου thumbnail

Αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Αυγούστου

Ερωτική συμβουλή του Σαββατοκύριακου


ΚΡΙΟΣ


Το Σαββατοκύριακο αυτό φέρνει αναστάτωση στα ερωτικά σου, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα δυσμενές κλίμα στις σχέσεις. Βέβαια, η Αφροδίτη κινείται στον τομέα που αφορά την εργασία σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να μη μεταφέρεις προβλήματα από την ερωτική στην επαγγελματική σου ζωή και το αντίστροφο. Από την άλλη, αν υπάρχει ένα πρόσωπο από τον χώρο που εργάζεσαι, με το οποίο θα ήθελες να δεις τη σχέση σας να εξελίσσεται διαφορετικά, μην κάνεις ακόμα την κίνησή σου. Αργότερα, το κλίμα θα είναι πιο ευνοϊκό. 


ΤΑΥΡΟΣ


Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη από τον 5ο σου ηλιακό οίκο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα περίεργο σκηνικό στις ερωτικές σου υποθέσεις. Αν έχεις κάνει πρόσφατα μια νέα γνωριμία, πρόσεξε πόσο επενδύεις στο πρόσωπο αυτό, γιατί ενδέχεται να απογοητευτείς. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι Ταύροι καλό είναι να περιορίσουν μια πιθανή επικριτική διάθεση προς το σύντροφό τους τις μέρες αυτές και αν τους ταλανίζουν οικονομικά προβλήματα, να τα αφήσουν για λίγο στην άκρη. 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Το πλανητικό σκηνικό του Σαββατοκύριακου σε βάζει σε διαδικασία αποφάσεων για το μέλλον των ερωτικών σου σχέσεων. Οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη φανερώνουν πως το κλίμα στις σχέσεις σου θα είναι βαρύ, ενώ επιπόλαιες κινήσεις και ανώριμες συμπεριφορές θα έχουν αρνητικά αποτελέσματα. Οι ισορροπίες είναι λεπτές, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέξεις τον τρόπο που αντιδράς προς το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αλλά και πιθανές κινήσεις επαναπροσέγγισης σε μια παλιά σου σχέση, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Το Σαββατοκύριακο αυτό σου δημιουργεί μια έντονη ανάγκη να αποδράσεις από τη ρουτίνα σου και να οργανώσεις ένα διήμερο που θα εμπεριέχει επαφές, επικοινωνία, διασκέδαση. Αν και οι καθημερινές σου υποχρεώσεις δε σε αφήνουν να ξενοιάσεις, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκλέψεις χρόνο και για να τον αφιερώσεις στο ταίρι σου, αλλά και για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή μέσα από νέες γνωριμίες. 


ΛΕΩΝ


Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία αυτό το Σαββατοκύριακο, κάνοντας τις εξελίξεις στις ερωτικές σου υποθέσεις να τρέξουν. Από δω και πέρα, θα θελήσεις να δρομολογήσεις εσύ την πορεία των ερωτικών σου σχέσεων και να διαλέξεις ποια από τα πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή σου, αξίζουν να τα δεις σοβαρά. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ενδεχόμενο να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να την εξελίξεις μέσα από απόκτηση απογόνων, θα αρχίσει να σε απασχολεί έντονα. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η ερωτική σου ζωή θα βρεθεί σε μια κρίσιμη καμπή αυτό το Σαββατοκύριακο, αγαπητέ Παρθένε. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει δύο δυσμενείς όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, γειώνοντάς σε αποτόμα, είτε λόγω κάποιων εξελίξεων σε μια ερωτική σου υπόθεση είτε λόγω συνειδητοποίησης μιας πραγματικότητας στη σχέση σου, που επέλεγες να αγνοείς. Σε κάθε περίπτωση, μην απογοητεύεσαι και να θυμάσαι ότι κάθε εμπειρία αποτελεί ένα μάθημα που σε κάνει πιο δυνατό. 


ΖΥΓΟΣ


Η οικονομική σου πραγματικότητα φαίνεται να σε απασχολεί έντονα τις μέρες αυτές και προβλήματα στην εργασιακή καθημερινότητα ή στα κοινά εισοδήματα με το ταίρι σου, επηρεάζουν άμεσα τη σχέση σας. Προσπάθησε να αφήσεις για λίγο στην άκρη όλα αυτά αυτό το Σαββατοκύριακο, ώστε να μην επιβαρύνεις κι άλλο την ήδη βεβαρυμένη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Οργάνωσε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, που θα σας φέρουν πιο κοντά… 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον 11ο ηλιακό σου οίκο αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν επηρεάζουν αρνητικά το δικό σου ζώδιο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία να φτιάξεις ένα ρομαντικό σκηνικό ή να οργανώσεις διασκεδαστικές δραστηριότητες με το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν χρόνο με φίλους, να διευρύνουν τον κύκλο τους και να βάλουν στη ζωή τους νέες, ενδιαφέρουσες υπάρξεις… 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Το Σαββατοκύριακό σου προμηνύεται δυνατό, αγαπητέ Τοξότη. Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και συναντά την Αφροδίτη σε μια όψη τετραγώνου, οδηγώντας σε σε αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα. Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα τις σχέσεις σου και να αναλάβεις τις ευθύνες των επιλογών σου, είτε αυτές αφορούν την απομάκρυνση ενός προσώπου από τη ζωή σου, είτε την επισημοποίηση του δεσμού σου. Έχε κατά νου ότι τα νέα δεδομένα που παρουσιάζονται στη ζωή σου αυτό το διάστημα, θα έχουν διάρκεια, γι’ αυτό δε χωρούν επιπολαιότητες…


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Αν και οι όψεις του Σαββατοκύριακου δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, σε σένα φαίνεται να δημιουργούν απλώς μια ανάγκη για ξεκούραση και απόδραση από τη ρουτίνα. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν μια εκδρομή που θα γεμίσει τις μπαταρίες τους και θα τους φέρει πιο κοντά με το σύντροφό τους. Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν ένα πολυπόθητο ταξίδι που σχεδιάζαν καιρό. Οι ερωτικές ευκαιρίες με πρόσωπα από διαφορετικούς πολιτισμούς, κουλτούρες και χώρες, ευνοούνται ιδιαίτερα τις μέρες αυτές. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η σεξουαλική σου ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο αυτές τις μέρες, με την Αφροδίτη από τον 8οηλιακό σου οίκο να σε βάζει για τα καλά στο ερωτικό παιχνίδι. Όσοι Υδροχόοι διατηρούν μόνιμη σχέση, θα έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους και θα καταφέρουν να αναπτύξουν και πάλι οικειότητα, δέσιμο και πάθος μέσα στη σχέση τους. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι έχουν πολλαπλάσιες ευκαιρίες για ερωτικές περιπτύξεις και γνωριμίες, που θα χαρακτηρίζονται από σεξουαλική χημεία… 


ΙΧΘΕΙΣ


Σημαντικές οι όψεις του Σαββατοκύριακου για την ερωτική σου ζωή, αγαπητέ Ιχθύ. Η Αφροδίτη που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, φανερώνοντας πως οι σχέσεις σου βρίσκονται στο επίκεντρο και δέχονται επιρροές που σε φέρνουν προ αποφάσεων. Η επισημοποίηση μιας σχέσης σου, η απόκτηση απογόνων ή η ανάγκη σου να φανερώσεις τις αληθινές σου προθέσεις σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο μυαλό σου, είναι μερικά από τα θέματα που θα σε απασχολήσουν αυτό το διήμερο. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνεις, να προέρχεται από ώριμη και κατασταλαγμένη σκέψη…


 


Πηγή: http://www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X