Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ευχάριστες εκπλήξεις για όλα τα ζώδια υπόσχεται το Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού!
Ευχάριστες εκπλήξεις για όλα τα ζώδια υπόσχεται το Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού! thumbnail

Ευχάριστες εκπλήξεις για όλα τα ζώδια υπόσχεται το Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού!

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα και ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016, σχηματίζουν ένα θετικότατο Τρίγωνο, προσφέροντας μας ξαφνικές χαρούμενες αλλαγές, επιτυχία από το πουθενά, απρόσμενη βελτίωση της καθημερινότητας και μας πείθει ότι Τα Ξαφνικά Είναι Τα Καλύτερα!


 
Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Φωτιάς και του Αέρα, του 3ουδεκαημέρου.


 


 


Προβλέψεις ΖωδίωνΚΡΙΟΣ: 
OΈρωτας είναι χαρά, διασκέδαση και μοναδικά εκπληκτικός!
Κριέ, μπορείς να περιμένεις ερωτικές εκπλήξεις, απρόσμενα χαρούμενα γεγονότα, κατακτήσεις , ερωτικές εξομολογήσεις, διασκεδαστικές στιγμές, ξαφνική φήμη και γοητεία! 


 


ΤΑΥΡΟΣ: Ξαναγύρισες, ε;
Ταύρε, έρχεται μεγάλη βελτίωση στην οικογενειακή ζωή, ψυχική ανανέωση και αναπτέρωση αλλά και μία απρόσμενη επιστροφή κάποιου προσώπου από το παρελθόν.


 


ΔΙΔΥΜΟΣ: Το κινητό δεν σταματά να χτυπά!
Δίδυμε, σου έρχεται ξαφνική ανανέωση της κοινωνικής ζωής, ευχάριστες μετακινήσεις, μηνύματα και συναντήσεις και βελτίωση των σχέσεων με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με γεμάτες τσέπες από το πουθενά!
Καρκίνε, μπορείς να περιμένεις ξαφνική οικονομική εύνοια, απρόσμενη συναισθηματική χαρά και αύξηση της αυτοπεποίθησης σου!


 


ΛΕΩΝ: Όλα αλλάζουν και ομορφαίνουν!
Λέοντα, μπορείς να καλοδεχτείς χαρούμενες απρόσμενες ειδήσεις, ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αυτοπεποίθηση, λάμψη και πραγματοποίηση επιθυμιών και προσδοκιών εκεί που δεν το περιμένεις!ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθω ανανεωμένος!
Παρθένε, έρχεται επιτέλους συναισθηματική και ψυχολογική ανανέωση, εύνοια σε παρασκηνιακές υποθέσεις και το τέλος στις ανασφάλειες, τα άγχη και τις φοβίες σου!ΖΥΓΟΣ: Το παν είναι να έχεις φίλους που σε αγαπούν!


Ζυγέ, έρχονται απροσδόκητες θετικές εξελίξεις στο φιλικό τομέα, νέες ευχάριστες γνωριμίες και ένα μεγάλο όνειρο που πραγματοποιείται στα ξαφνικά! ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πρόοδος μου δεν σταματάει πουθενά!
Σκορπιέ, μπορείς να περιμένεις ξαφνική επιτυχία στη καριέρα, απρόσμενη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και οικογενειακή εύνοια!ΤΟΞΟΤΗΣ: Αισιοδοξία και χαμόγελο!


Τοξότη, επιτέλους θα έχεις αυξημένη αισιοδοξία, ξαφνικές συναντήσεις και επαφές που σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα και μετακινήσεις ή ταξίδια απρόσμενα ευχάριστου κλίματος!


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να είναι καυτό, πρέπει να είναι ξαφνικό!


Αιγόκερε, μπορείς να περιμένεις ερωτικές καυτές συναρπαστικές στιγμές , απρόσμενη οικονομική εύνοια και πραγματοποίηση κάποιας βαθιάς επιθυμίας


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκοντας το άλλο μου μισό!


Υδροχόε, ξαφνικές ευκαιρίες για την συντροφική ζωή έρχονται, όπως και ξαφνικές δυνατότητες για επισημοποίηση μίας σχέσης, νέα ερωτική σχέση ή νέα ερωτική γνωριμία!


 


ΙΧΘΥΣ: Όταν η ρουτίνα γίνεται συναρπαστική!


-Ιχθύ, έρχονται απρόσμενες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα για να αποδείξεις την αξία σου, ευεξία, εσωτερική αλλά και φυσική δύναμη και ευχάριστη καθημερινότητα!


 


Πηγή: http://www.oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X