Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι τα άστρα σήμερα Δευτέρα 15 Αυγούστου
Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι τα άστρα σήμερα Δευτέρα 15 Αυγούστου thumbnail

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι τα άστρα σήμερα Δευτέρα 15 Αυγούστου

Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα είναι αυτή που θα διανύσουμε. Σε γενικές γραμμές κινείται σε θετικές αποχρώσεις, μια και οι όψεις οι οποίες σχηματίζονται στο πλανητικό σκηνικό, ενεργοποιούν το μηχανισμό των εξελίξεων, φέρνοντάς μας μπροστά σε απρόβλεπτες, ξαφνικές και ανατρεπτικές καταστάσεις, μέσα από τις οποίες θα ζήσουμε και θα νιώσουμε πολλά!


Τα άστρα την Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας


Την εβδομάδα αυτή έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία συνοδεύεται και από μια… ''σκιώδη'' έκλειψη, δηλαδή το φως της Σελήνης καλύπτεται ελάχιστα, καθώς το φεγγάρι θα περάσει απο την βόρεια σκιά της γης, δίνοντας ένα σαφώς πιο έντονο χρώμα στις εξελίξεις, μια και ο κύκλος αυτός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια απλή Πανσέληνος! Είναι ωστόσο ένας θετικός κύκλος σε γενικές γραμμές, που μας διευκολύνει να εξελίξουμε τα σχέδια μας, τις προθέσεις, τις ιδέες ή τις σχέσεις μας!


Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό που κορυφώνεται την ημέρα της Τρίτης, μας φέρνει μπροστά από ξαφνικές και ανατρεπτικές εξελίξεις, που συντελούν αφενός στην εξυπηρέτηση των προθέσεών μας, αφετέρου ενεργοποιούν με έντονο τρόπο την ερωτική μας ζωή.


Την Πέμπτη η Πανσέληνος συνοδεύεται από την θεαματική όψη του τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα ενεργοποιώντας και αυτή με τη σειρά της την ερωτική ζωή και το συναίσθημα, και δημιουργώντας μοναδικές ευκαιρίες επαναπροσέγγισης, αλλά και νέων γνωριμιών με έντονο και σε κάποιες περιπτώσεις, μοιραίο χρώμα.


Την Κυριακή η σύνοδος του Ερμή με τον Δία, συνηγορεί σε ένα πολύ θετικό και ευνοϊκό κλίμα το τριήμερο αυτό, για κοινωνικότητα, για όμορφες και χαρούμενες συναναστροφές, για καλές ειδήσεις, για ενδιαφέρουσες συναντήσεις και για την ολοκλήρωση συζητήσεων, συναλλαγών ή διαπραγματεύσεων, που δείχνουν να κατευθύνονται σε μια τελική και επιτυχημένη κατάληξη.


Σελήνη στον Αιγόκερω


Η σημερινή μέρα, που είναι και το αποκορύφωμα του καλοκαιριού, κινείται κάτω από την ενέργεια της Σελήνης στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω, ενισχύοντας καθετί που αφορά την προώθηση ή τη διαχείριση των πρακτικών ζητημάτων της ζωής μας. Εργασιακά θέματα, οικονομικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, στην σημερινή μέρα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να εξελιχθούν και να εξυπηρετήσουν τις προθέσεις ή τα σχέδια μας.


Στις πολύ πρωινές ώρες της ημέρας, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί ένα ευχάριστο πρωινό, κατάλληλο για συζητήσεις, επαφές, ανταλλαγή πληροφοριών, ειδήσεων, ενώ ενισχύει πάσης φύσεως κοινωνικές συναναστροφές που δημιουργούν χαρά, αισιοδοξία και διασκέδαση.


Στις 12:04 το μεσημέρι, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα διεγείρει με έντονο τρόπο το συναίσθημα, δημιουργώντας ανάγκες κι επιθυμίες, οι οποίες μπορεί να εκφραστούν με έναν σαφώς πιο έντονο τρόπο, απόλυτο και απαιτητικό, δημιουργώντας πάσης φύσεως εμπλοκές, κυρίως στις σχέσεις της προσωπικής μας ζωής.


Στις 9:59 το βράδυ, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή εξυπηρετεί θέματα επικοινωνίας, έκφρασης, κοινωνικότητας, και μας φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, βοηθώντας μας να κατανοήσουμε τις ανάγκες ή τις επιθυμίες τους, αλλά και το αντίστροφο.


Τα ζώδια της γήινης τριπλότητας, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι είναι αυτοί που εισπράττουν την εύνοια αυτής της Σελήνης και εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά τους, τόσο σε προσωπικό όσο και θα επαγγελματικό επίπεδο.


 


Πηγή: http://www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X