Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Eπίτιμη διδάκτορας η Νάνα Μούσχουρη
Το τιμητικό διδακτορικό των Γραμμάτων και Τεχνών του αγγλόφωνου πανεπιστημίου McGill του Μοντρεάλ παρέλαβε χθες -μαζί με άλλους τιμώμενους- η διεθνούς φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη, η οποία δήλωσε συγκινημένη για τη μεγάλη τιμή. Στη τελετή της απονομής παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα Ρόμπερτ Πέκ, ο οποίος συνεχάρη θερμά την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα -που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Κεμπέκ και τον Καναδά. Στις μεγάλες σκηνές της χώρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 1965, όπου συνόδευσε φωνητικά τον Χάρι Μπελαφόντε σε συναυλίες επί δύο συνεχόμενες εβδομάδες στο Place des Arts του Μοντρεάλ, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Η Νάνα Μούσχουρη, που θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο σημερινό γκαλά για την χρηματοδότηση της έδρας Νεοελληνικών Σπουδών "Φρίξου Παπαχρηστίδη

Eπίτιμη διδάκτορας η Νάνα Μούσχουρη

Το τιμητικό διδακτορικό των Γραμμάτων και Τεχνών του αγγλόφωνου πανεπιστημίου McGill του Μοντρεάλ παρέλαβε χθες -μαζί με άλλους τιμώμενους- η διεθνούς φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη, η οποία δήλωσε συγκινημένη για τη μεγάλη τιμή.

Στη τελετή της απονομής παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα Ρόμπερτ Πέκ, ο οποίος συνεχάρη θερμά την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα -που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Κεμπέκ και τον Καναδά. Στις μεγάλες σκηνές της χώρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 1965, όπου συνόδευσε φωνητικά τον Χάρι Μπελαφόντε σε συναυλίες επί δύο συνεχόμενες εβδομάδες στο Place des Arts του Μοντρεάλ, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η Νάνα Μούσχουρη, που θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο σημερινό γκαλά για την χρηματοδότηση της έδρας Νεοελληνικών Σπουδών «Φρίξου Παπαχρηστίδη

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X