Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο Τσίπρας πάει… Μαδρίτη
Επίσκεψη στην Ισπανία θα πραγματοποιήσει την προσεχή Πέμπτη έως και το Σάββατο ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθεια να προωθήσει τη θέση του για την ανάγκη δημιουργίας κοινού μετώπου των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου απέναντι στις πολιτικές λιτότητας. Αναλυτικά το πρόγραμμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξής: Πέμπτη 30.05 11:00_Συνάντηση με Συνδικάτα (CCOO και UGT). Ισπανική Βουλή (Carrera de San Jerónimo, 40) 12:00_Δηλώσεις με τον Cayo Lara., επικεφαλής της Κ.Ο. της Ενωμένης Αριστεράς Ισπανίας, στην Ισπανική Βουλή. 12:30_Συνάντηση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα "La Izquierda Plural

Ο Τσίπρας πάει… Μαδρίτη

Επίσκεψη στην Ισπανία θα πραγματοποιήσει την προσεχή Πέμπτη έως και το Σάββατο ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθεια να προωθήσει τη θέση του για την ανάγκη δημιουργίας κοινού μετώπου των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου απέναντι στις πολιτικές λιτότητας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

Πέμπτη 30.05

11:00_Συνάντηση με Συνδικάτα (CCOO και UGT). Ισπανική Βουλή (Carrera de San Jerónimo, 40)

12:00_Δηλώσεις με τον Cayo Lara., επικεφαλής της Κ.Ο. της Ενωμένης Αριστεράς Ισπανίας, στην Ισπανική Βουλή.

12:30_Συνάντηση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα «La Izquierda Plural

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X