Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κουμπάρος στον γάμο της μαμάς του
Τις ευχές του έδωσε ο frontman των One Dierection, Harry Styles -και πρώην της Taylor Swift- στη 43χρονη μητέρα του Anne που αποφάσισε να ενωθεί μετα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της. Κι όχι μόνο έδωσε την ευχή του αλλά έγινε και κουμπάρος στον γάμο τους, επισφραγίζοντας με τον απόλυτο τρόπο την έγκρισή του στην επιλογή της μητέρας του.Ο επισήμως πλέον πατριός του Robin Twist ήταν αυτός που τον ανέθρεψε από την ηλικία των επτά οπότε και οι γονείς του πήραν διαζύγιο. Οπότε ο 19χρονος τραγουδιστής δεν μπορούσε να αρνηθεί αυτήν την τιμή στον πατριό του. Κυρία επι των τιμών ήταν η 20χρονη αδερφή του Styles, Gemma, ενώ δεύτερος κουμπάρος ο γιος του Twist, Mike, από προηγούμενο γάμο του.ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Κουμπάρος στον γάμο της μαμάς του

Τις ευχές του έδωσε ο frontman των One Dierection, Harry Styles -και πρώην της Taylor Swift- στη 43χρονη μητέρα του Anne που αποφάσισε να ενωθεί μετα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της. Κι όχι μόνο έδωσε την ευχή του αλλά έγινε και κουμπάρος στον γάμο τους, επισφραγίζοντας με τον απόλυτο τρόπο την έγκρισή του στην επιλογή της μητέρας του.

Ο επισήμως πλέον πατριός του Robin Twist ήταν αυτός που τον ανέθρεψε από την ηλικία των επτά οπότε και οι γονείς του πήραν διαζύγιο. Οπότε ο 19χρονος τραγουδιστής δεν μπορούσε να αρνηθεί αυτήν την τιμή στον πατριό του. Κυρία επι των τιμών ήταν η 20χρονη αδερφή του Styles, Gemma, ενώ δεύτερος κουμπάρος ο γιος του Twist, Mike, από προηγούμενο γάμο του.

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X