Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Κανέλλη για την ΕΡΤ
Τρεις φορές εργάστηκε στη δημόσια τηλεόραση, η πρώτη διήρκεσε πάνω από δέκα χρόνια. Πώς νιώθει λοιπόν σήμερα η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη;"Σαν καίνε την κούνια μου, να την κάνουν προσάναμμα. Πρέπει να υπερασπιστείς το σπίτι σου ακόμα και αν είναι χάλια στα θεμέλια. Ακόμα και αν έχει αμαρτήματα. Αν το κλείσεις, αν το παραδώσεις στο χρόνο και στη λήθη, δεν μπορείς πια να μιλάς για σπίτι", μας λέει συγκινημένη και οργισμένη ταυτόχρονα."Είναι πολύ πικρό οι λιλιπούτειοι του σήμερα να καταργούν τη Λιλιπούπολη των μεγάλων. Και μόνο το γεγονός ότι έχουν ακουστεί από την ΕΡΤ οι φωνές του Χατζιδάκι, του Ελύτη, του Κατράκη, τι άλλο να πω..."ΠΗΓΗ: ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η Κανέλλη για την ΕΡΤ

Τρεις φορές εργάστηκε στη δημόσια τηλεόραση, η πρώτη διήρκεσε πάνω από δέκα χρόνια. Πώς νιώθει λοιπόν σήμερα η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη;

"Σαν καίνε την κούνια μου, να την κάνουν προσάναμμα. Πρέπει να υπερασπιστείς το σπίτι σου ακόμα και αν είναι χάλια στα θεμέλια. Ακόμα και αν έχει αμαρτήματα. Αν το κλείσεις, αν το παραδώσεις στο χρόνο και στη λήθη, δεν μπορείς πια να μιλάς για σπίτι", μας λέει συγκινημένη και οργισμένη ταυτόχρονα.

"Είναι πολύ πικρό οι λιλιπούτειοι του σήμερα να καταργούν τη Λιλιπούπολη των μεγάλων. Και μόνο το γεγονός ότι έχουν ακουστεί από την ΕΡΤ οι φωνές του Χατζιδάκι, του Ελύτη, του Κατράκη, τι άλλο να πω…"

ΠΗΓΗ: ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X