Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο σύντροφος της Μαριάντας Πιερίδη στο νέο της Video Clip
Με συμπρωταγωνιστή τον σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη, η Μαριάντα Πιερίδη γύρισε το νέο της video clip για το τραγούδι με τίτλο "Παίζεις Δυνατά". Το ζευγάρι είναι μαζί επτά μήνες και η ιδέα για αυτή τη συνεργασία ήταν του σκηνοθέτη, Alex Κωνσταντινίδη, όπως αποκαλύπτει συνεργάτης της 35χρονης τραγουδίστριας στο περιοδικό ΟΚ. Η Μαριάντα Πιερίδη χωρίς καμία δυσκολία, καθώς έχει αναρρώσει πλήρως από το τροχαίο ατύχημα που είχε, έκανε φιγούρες pole dancing όπως απαιτούσε και το σενάριο.Τα γυρίσματα του video clip ξεκίνησαν στις 7 το πρωί και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο σύντροφος της Μαριάντας Πιερίδη στο νέο της Video Clip

Με συμπρωταγωνιστή τον σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη, η Μαριάντα Πιερίδη γύρισε το νέο της video clip για το τραγούδι με τίτλο «Παίζεις Δυνατά».

Το ζευγάρι είναι μαζί επτά μήνες και η ιδέα για αυτή τη συνεργασία ήταν του σκηνοθέτη, Alex Κωνσταντινίδη, όπως αποκαλύπτει συνεργάτης της 35χρονης τραγουδίστριας στο περιοδικό ΟΚ.

Η Μαριάντα Πιερίδη χωρίς καμία δυσκολία, καθώς έχει αναρρώσει πλήρως από το τροχαίο ατύχημα που είχε, έκανε φιγούρες pole dancing όπως απαιτούσε και το σενάριο.Τα γυρίσματα του video clip ξεκίνησαν στις 7 το πρωί και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X