Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Υποβάθμιση της Σλοβενίας
Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings υποβάθμισε χθες το αξιόχρεο της Σλοβενίας κατά μία βαθμίδα. Ο οίκος ανέφερε ότι η προοπτική του μακροπρόθεσμου αξιόχρεου της Σλοβενίας είναι αρνητική, κάτι που σημαίνει ότι είναι ενδεχόμενη η νέα υποβάθμισή του το αμέσως προσεχές διάστημα.Ο Fitch επικαλέστηκε την αύξηση του δημοσιονομικού ελλείμματος της βαλκανικής χώρας, την κακή προοπτική της οικονομίας της και τα κόστη της αντιμετώπισης των προβλημάτων των σλοβενικών τραπεζών για την υποβάθμιση αυτή."Το μακροοικονομικό περιβάλλον έχει επιδεινωθεί σημαντικά

Υποβάθμιση της Σλοβενίας

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings υποβάθμισε χθες το αξιόχρεο της Σλοβενίας κατά μία βαθμίδα. Ο οίκος ανέφερε ότι η προοπτική του μακροπρόθεσμου αξιόχρεου της Σλοβενίας είναι αρνητική, κάτι που σημαίνει ότι είναι ενδεχόμενη η νέα υποβάθμισή του το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ο Fitch επικαλέστηκε την αύξηση του δημοσιονομικού ελλείμματος της βαλκανικής χώρας, την κακή προοπτική της οικονομίας της και τα κόστη της αντιμετώπισης των προβλημάτων των σλοβενικών τραπεζών για την υποβάθμιση αυτή.

"Το μακροοικονομικό περιβάλλον έχει επιδεινωθεί σημαντικά

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X