Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Acai berry.Το φρούτο που προτιμούν οι Αμερικανοί, για καλή υγεία
Τι είναι το acai berry;Τα acai berries προέρχονται από ένα φοίνικα στην Νότια Αμερική. Ενώ για αιώνες το χρησιμοποιούσαν σαν θεραπεία για την διάρροια, το acai έχει γίνει πλέον δημοφιλές στις Η.Π.Α. λόγω των θετικών αποτελεσμάτων στην υγεία.Σε τι μας ωφελεί το acai berry;Τα acai berries έχουν πολλές ουσίες που ενισχύουν τον οργανισμό μας. Για παράδειγμα, τα acai berries έχουν πιο υψηλά ποσοστά αντιοξειδωτικών σε σύγκριση με τα cranberries, τις φράουλες και άλλα φρούτα. Σε εργαστηριακές μελέτες, τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα κύτταρα από καταστροφές που μπορούν να οδηγήσουν σε νόσους όπως ο καρκίνος. Τα θρεπτικά συστατικά των acai berries μειώνουν,επίσης, την ταχύτητα εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρων και περιλαμβάνουν λιπαρά οξέα που είναι επίσης θεραπευτικά.Περισσότερα στο boro.gr

Acai berry.Το φρούτο που προτιμούν οι Αμερικανοί, για καλή υγεία

Τι είναι το acai berry;

Τα acai berries προέρχονται από ένα φοίνικα στην Νότια Αμερική. Ενώ για αιώνες το χρησιμοποιούσαν σαν θεραπεία για την διάρροια, το acai έχει γίνει πλέον δημοφιλές στις Η.Π.Α. λόγω των θετικών αποτελεσμάτων στην υγεία.

Σε τι μας ωφελεί το acai berry;

Τα acai berries έχουν πολλές ουσίες που ενισχύουν τον οργανισμό μας. Για παράδειγμα, τα acai berries έχουν πιο υψηλά ποσοστά αντιοξειδωτικών σε σύγκριση με τα cranberries, τις φράουλες και άλλα φρούτα. Σε εργαστηριακές μελέτες, τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα κύτταρα από καταστροφές που μπορούν να οδηγήσουν σε νόσους όπως ο καρκίνος. Τα θρεπτικά συστατικά των acai berries μειώνουν,επίσης, την ταχύτητα εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρων και περιλαμβάνουν λιπαρά οξέα που είναι επίσης θεραπευτικά.

Περισσότερα στο boro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X