Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τροχαίο ατύχημα για τον Τζορτζ Μάικλ
Ένα τροχαίο ατύχημα είχε ο Τζορτζ Μάικλ, το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν σε αυτοκινητόδρομο της Βρετανίας. Ο διάσημος τραγουδιστής επέβαινε σε ένα Range Rover, όταν αυτό, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, ξέφυγε από την πορεία του στον αυτοκινητόδρομο Μ1, στην περιοχή του Χερφορντσάιρ, περίπου στις 6 παρά 10 το απόγευμα - τοπική ώρα Αγγλίας. Αμέσως μετά τη σύγκρουση κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο διάσημος τραγουδιστής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις δεν ενεπλάκη άλλο όχημα στη σύγκρουση. "Ο Τζορτζ έχει χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ του παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθεις. Αμέσως τον ανέλαβε εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο και τον εξέτασε, ενώ ύστερα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία" ανέφερε εκπρόσωπος του τραγουδιστή. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος έκανε λόγο μόνο για "επιφανειακά τραύματα", ενώ οι γιατροί φάνηκαν καθησυχαστικοί για την κατάσταση του και την εξέλιξη της υγείας του. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα του οδηγού του οχήματος. ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Τροχαίο ατύχημα για τον Τζορτζ Μάικλ

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε ο Τζορτζ Μάικλ, το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν σε αυτοκινητόδρομο της Βρετανίας.

Ο διάσημος τραγουδιστής επέβαινε σε ένα Range Rover, όταν αυτό, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, ξέφυγε από την πορεία του στον αυτοκινητόδρομο Μ1, στην περιοχή του Χερφορντσάιρ, περίπου στις 6 παρά 10 το απόγευμα – τοπική ώρα Αγγλίας. Αμέσως μετά τη σύγκρουση κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο διάσημος τραγουδιστής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις δεν ενεπλάκη άλλο όχημα στη σύγκρουση.

«Ο Τζορτζ έχει χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ του παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθεις. Αμέσως τον ανέλαβε εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο και τον εξέτασε, ενώ ύστερα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία» ανέφερε εκπρόσωπος του τραγουδιστή.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος έκανε λόγο μόνο για «επιφανειακά τραύματα», ενώ οι γιατροί φάνηκαν καθησυχαστικοί για την κατάσταση του και την εξέλιξη της υγείας του. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα του οδηγού του οχήματος.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X