Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις διαρρήξεων στη Θεσσαλονίκη
Εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις διαδοχικών διαρρήξεων διαμερισμάτων, που είχαν γίνει σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, από τις 11 Φεβρουαρίου μέχρι τις 4 Απριλίου, στην περιοχή της Ανάληψης Θεσσαλονίκης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία. Οι δύο διαρρήκτες, υπήκοοι Γεωργίας, είχαν αφαιρέσει από τα διαμερίσματα διάφορα χρηματικά ποσά,κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις διαρρήξεων στη Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις διαδοχικών διαρρήξεων διαμερισμάτων, που είχαν γίνει σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, από τις 11 Φεβρουαρίου μέχρι τις 4 Απριλίου, στην περιοχή της Ανάληψης Θεσσαλονίκης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία. Οι δύο διαρρήκτες, υπήκοοι Γεωργίας, είχαν αφαιρέσει από τα διαμερίσματα διάφορα χρηματικά ποσά,κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X