Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / ΗΠΑ: Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία ομοφυλόφιλου
Ένας ομοφυλόφιλος άνδρας πυροβολήθηκε και κατέληξε στο Γκρίνουιτς Βίλατζ των ΗΠΑ, την πόλη από όπου ξεκίνησαν τα πρώτα κινήματα υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.Ο Μαρκ Κάρσον, 32 ετών, σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από πυροβολισμούς, κάτι που οι αστυνομικές αρχές έχουν χαρακτηρίσει ως έγκλημα μίσους. Εικάζεται επίσης ότι αποτελεί αντίδραση ενάντια στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στην έγκριση των γάμων μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου.Πολίτες δημιούργησαν ένα "ιερό

ΗΠΑ: Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία ομοφυλόφιλου

Ένας ομοφυλόφιλος άνδρας πυροβολήθηκε και κατέληξε στο Γκρίνουιτς Βίλατζ των ΗΠΑ, την πόλη από όπου ξεκίνησαν τα πρώτα κινήματα υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Ο Μαρκ Κάρσον, 32 ετών, σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από πυροβολισμούς, κάτι που οι αστυνομικές αρχές έχουν χαρακτηρίσει ως έγκλημα μίσους. Εικάζεται επίσης ότι αποτελεί αντίδραση ενάντια στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στην έγκριση των γάμων μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου.

Πολίτες δημιούργησαν ένα "ιερό

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X