Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ιαπωνία: Επιταχύνονται οι ρυθμοί ανάπτυξης
Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας αναβάθμισε την αξιολόγηση της οικονομίας τον Μάιο για πρώτη φορά μέσα σε δύο μήνες, κάτι που υποδεικνύει ότι οι ρυθμοί ανάπτυξης επιταχύνονται. Σύμφωνα με μηνιαία οικονομική έκθεση της κυβέρνησης που δημοσιεύτηκε σήμερα, η οικονομία ανακάμπτει σταδιακά. Τον περασμένο μήνα η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι η οικονομία δείχνει σημάδια ανάκαμψης, αλλά εξακολουθεί να παρουσιάζει αδυναμίες. Το Ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Ιαπωνίας επεκτάθηκε την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου, καθώς τα κέρδη από τις καταναλωτικές δαπάνες και η ανάκαμψη των εξαγωγών βοήθησε την οικονομία να ανακτήσει την πορεία της σε σχέση με την ύφεση που αντιμετώπιζε το περασμένο έτος. "Αναμένουμε πως η οικονομία θα συνεχίσει να ανακάμπτει, καθώς η βελτίωση στις εξαγωγές, η οικονομική τόνωση και η νομισματική πολιτική θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη

Ιαπωνία: Επιταχύνονται οι ρυθμοί ανάπτυξης

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας αναβάθμισε την αξιολόγηση της οικονομίας τον Μάιο για πρώτη φορά μέσα σε δύο μήνες, κάτι που υποδεικνύει ότι οι ρυθμοί ανάπτυξης επιταχύνονται. Σύμφωνα με μηνιαία οικονομική έκθεση της κυβέρνησης που δημοσιεύτηκε σήμερα, η οικονομία ανακάμπτει σταδιακά. Τον περασμένο μήνα η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι η οικονομία δείχνει σημάδια ανάκαμψης, αλλά εξακολουθεί να παρουσιάζει αδυναμίες.

Το Ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Ιαπωνίας επεκτάθηκε την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου, καθώς τα κέρδη από τις καταναλωτικές δαπάνες και η ανάκαμψη των εξαγωγών βοήθησε την οικονομία να ανακτήσει την πορεία της σε σχέση με την ύφεση που αντιμετώπιζε το περασμένο έτος.

«Αναμένουμε πως η οικονομία θα συνεχίσει να ανακάμπτει, καθώς η βελτίωση στις εξαγωγές, η οικονομική τόνωση και η νομισματική πολιτική θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X