Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βρετανία: Σημαντική πηγή ανάπτυξης οι μικρές επιχειρήσεις
Οι βρετανικές εταιρείες θα πρέπει να αναζητήσουν χρηματοδότηση εκτός του τραπεζικού τομέα, δήλωσε ο υπουργός Επιχειρήσεων της Βρετανίας, Βινς Κέιμπλ, σηματοδοτώντας την τελευταία προσπάθεια για τη δημιουργία και την ανάπτυξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Αντιμετωπίζοντας μια μικρή οικονομική άνθιση, η κυβέρνηση πιστεύει ότι οι μικρότερες επιχειρήσεις αποτελούν σημαντική πηγή ανάπτυξης, ενώ έχει προβεί σε μεταρρυθμίσεις για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και έχει καταστήσει ευκολότερη την επέκταση των ήδη υφιστάμενων. "Ο επιχειρηματικός τομέας στη Βρετανία δεν μπορεί να αναπτυχθεί, να εξάγει και να καινοτομήσει χωρίς την κατάλληλη πρόσβαση σε τραπεζικές πιστώσεις. Θα πρέπει ωστόσο να υπάρχουν και περαιτέρω εναλλακτικές λύσεις όταν μια επιχείρηση αναζητά χρηματοδότηση

Βρετανία: Σημαντική πηγή ανάπτυξης οι μικρές επιχειρήσεις

Οι βρετανικές εταιρείες θα πρέπει να αναζητήσουν χρηματοδότηση εκτός του τραπεζικού τομέα, δήλωσε ο υπουργός Επιχειρήσεων της Βρετανίας, Βινς Κέιμπλ, σηματοδοτώντας την τελευταία προσπάθεια για τη δημιουργία και την ανάπτυξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Αντιμετωπίζοντας μια μικρή οικονομική άνθιση, η κυβέρνηση πιστεύει ότι οι μικρότερες επιχειρήσεις αποτελούν σημαντική πηγή ανάπτυξης, ενώ έχει προβεί σε μεταρρυθμίσεις για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και έχει καταστήσει ευκολότερη την επέκταση των ήδη υφιστάμενων.

«Ο επιχειρηματικός τομέας στη Βρετανία δεν μπορεί να αναπτυχθεί, να εξάγει και να καινοτομήσει χωρίς την κατάλληλη πρόσβαση σε τραπεζικές πιστώσεις. Θα πρέπει ωστόσο να υπάρχουν και περαιτέρω εναλλακτικές λύσεις όταν μια επιχείρηση αναζητά χρηματοδότηση

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X