Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο real.gr οι λύσεις στο θέμα της Φυσικής
Το real.gr σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος και το σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής δίνει στους υποψηφίους τις απαντήσεις στο θέμα της Φυσικής. ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Τα θέματα ήταν μέτριας δυσκολίας χωρίς προβλήματα για τους υποψήφιους εκτός από το Δ4 οπού το αποτέλεσμα έπρεπε να βγαίνει ακέραιος. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά τις λύσεις στο μάθημα της Φυσικής

Στο real.gr οι λύσεις στο θέμα της Φυσικής

Το real.gr σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος και το σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής δίνει στους υποψηφίους τις απαντήσεις στο θέμα της Φυσικής.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Τα θέματα ήταν μέτριας δυσκολίας χωρίς προβλήματα για τους υποψήφιους εκτός από το Δ4 οπού το αποτέλεσμα έπρεπε να βγαίνει ακέραιος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά τις λύσεις στο μάθημα της Φυσικής

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X