Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου
Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου thumbnail

Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ


Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου τη σημερινή μέρα και παρόλο που στο ξεκίνημά της σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου, το οποίο σου χαρίζει εξωστρέφεια, η αντίθεσή της με τον Δία τις βραδινές ώρες ενδέχεται να φέρει κάποια σκαμπανεβάσματα στη σχέση σου. Καλό είναι να μην οδηγηθείς σε υπερβολές και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποιο πιθανό ξέσπασμα του συντρόφου σου. 
ΤΑΥΡΟΣ


Η Σελήνη έκανε την είσοδό της στο ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα, κάτι που ενδέχεται να σου δημιουργήσει νευρικότητα. Προσπάθησε να μην αφήσεις ανασφάλειες ή συγκεχυμένα συναισθήματα να χαλάσουν το κλίμα στη σχέση σου. Τα απότομα ξεσπάσματα δε βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι μια μέρα απολογισμού με ταυτόχρονη διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου… 
ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα, κάνοντάς σε ιδιαίτερα κοινωνικό και δημοφιλή ανάμεσα σε φίλους, ενώ το εξάγωνό της με τον Άρη από τον Υδροχόο και η αντίθεση με τον Δία από τον Ζυγό αυξάνουν τις πιθανότητες για μια άκρως ερωτική γνωριμία, που αλλάζει την αντίληψή σου για τις σχέσεις. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν μια ευχάριστη βραδιά με το ταίρι τους και με φίλους. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Σελήνη έχει εισέλθει στο ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα και σχηματίζει μια αντίθεση με τον Δία, η οποία ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Καλό είναι να συζητήσεις πιθανούς προβληματισμούς σου με το ταίρι σου και να καταλήξετε μαζί σε λύσεις, που επαναφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι μέσα στη σχέση, ενώ αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία μια πιθανή επιστροφή ενός προσώπου από τα παλιά… 
ΛΕΩΝ


Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού σήμερα και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει κάποιες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως σχεδιάζεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου για να γεμίσετε μπαταρίες ή κάποιες εξελίξεις στη δική του ζωή να σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Η μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες… 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα, μια θέση που ίσως να σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό, σε φέρνει αντιμέτωπο με επιλογές που έχουν επηρεάσει την αυτοεκτίμησή σου και ίσως σε βάζει και σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης. Προσπάθησε να μην μεγαλοποιήσεις τις καταστάσεις ή τα συναισθήματά σου για κάποια πρόσωπα, ώστε να μην οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις. 
ΖΥΓΟΣ


Η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου σήμερα και τις πρωινές ώρες σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο, μια όψη που ξεκινά την ημέρα σου με ερωτική διάθεση. Μια νέα γνωριμία που έκανες πρόσφατα ή μια εξέλιξη στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα σε απασχολήσουν έντονα. Τις βραδινές ώρες, η αντίθεση Σελήνης – Δία σε κάνει αισιόδοξο για το μέλλον των αισθηματικών σου και σου ξυπνά ανάγκη για συντροφικότητα… 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η Σελήνη έχει εισέλθει στο ζώδιο του Κριού και οι όψεις που σχηματίζει φανερώνουν πως πιθανόν μπαίνεις σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων, που αφορούν το παρελθόν σου. Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια θα κυριαρχήσει, για αυτό προσπάθησε οι αποφάσεις και οι κινήσεις σου να προέρχονται από ώριμη σκέψη και όχι από ανασφάλεια ή φόβο. 
ΤΟΞΟΤΗΣ


Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα, στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τον έρωτα και το φλερτ. Η μέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να ερωτευτείς, κάτι στο οποίο συνηγορεί και το εξάγωνο Σελήνης – Άρη, το οποίο σε κάνει εξωστρεφή και επικοινωνιακό. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσουν ένα ευχάριστο βράδυ με το ταίρι τους, γεμάτο ρομαντισμό και πάθος. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό, ενδέχεται να σου φέρει μια συναισθηματική ένταση τη σημερινή μέρα, διαταράσσοντας με κάποιο τρόπο το αίσθημα της ασφάλειας που λαμβάνεις μέσα από τη σχέση σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, το παρελθόν κάνει έντονη εμφάνιση, είτε κυριολεκτικά είτε μέσα από δικές σου σκέψεις για ένα πρόσωπο, με το οποίο νιώθεις να έχει μείνει κάτι μισό. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Σελήνη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα, σχηματίζοντας τις πρωινές ώρες ένα εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιό σου, το οποίο σου δημιουργεί ένα αίσθημα απελευθέρωσης, αλλά και μια ανάγκη να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Είναι η κατάλληλη μέρα να πεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου ή σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να εκφράσεις τις σκέψεις σου και να ανακοινώσεις τα σχέδια που οραματίζεσαι για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής.


 


ΙΧΘΕΙΣ


Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα και σε παρακινεί να θέσεις ως προτεραιότητα τα δικά σου θέλω. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Δία, ίσως να σε βάλει σε διαδικασία να αναλογιστείς αυτά που παίρνεις από τη σχέση σου, τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο, αν θεωρείς ότι αξίζεις κάτι παραπάνω. Οι αδέσμευτοι θα μπουν στην ίδια διαδικασία, αλλά με πρόσωπα από το παρελθόν… 


https://www.myastro.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X