Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Xάσιμο χρόνου ο στρατός»
Ο λόγος για τον Αποστόλη Τότσικα, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Movies Stars" του MTV μίλησε για την εμπειρία του στο στρατό!"Έχασα έναν χρόνο από τη ζωή μου. Ήταν τελείως χάσιμο χρόνου και είναι κρίμα να βλέπεις ότι τα λεφτά σου ως φορολογούμενος πηγαίνουν εκεί. Δεν μπορούσα να λειτουργήσω από ένα σημείο και μετά. Καλά κάνουν πολλοί και δεν πηγαίνουν προφασιζόμενοι διάφορους λόγους. Αν σε κάποιους αρέσει ο πόλεμος και όλη αυτή η κατάσταση ας πάνε αυτοί", ενώ συμπλήρωσε: "Ο στρατός μου έκοψε δουλειές και, γενικά, με πήγε πολύ πίσω".Πηγή:faysbook.gr

«Xάσιμο χρόνου ο στρατός»

Ο λόγος για τον Αποστόλη Τότσικα, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Movies & Stars» του MTV μίλησε για την εμπειρία του στο στρατό!

«Έχασα έναν χρόνο από τη ζωή μου. Ήταν τελείως χάσιμο χρόνου και είναι κρίμα να βλέπεις ότι τα λεφτά σου ως φορολογούμενος πηγαίνουν εκεί. Δεν μπορούσα να λειτουργήσω από ένα σημείο και μετά. Καλά κάνουν πολλοί και δεν πηγαίνουν προφασιζόμενοι διάφορους λόγους. Αν σε κάποιους αρέσει ο πόλεμος και όλη αυτή η κατάσταση ας πάνε αυτοί», ενώ συμπλήρωσε: «Ο στρατός μου έκοψε δουλειές και, γενικά, με πήγε πολύ πίσω».

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X