Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αεροσκάφος προσγειώθηκε εκτάκτως στο Παρίσι
Ένα αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από τη Ζυρίχη της Ελβετίας με προορισμό τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ προσγειώθηκε εσπευσμένα στο αεροδρόμιο Ρουασί του Παρισιού, όταν τέσσερα από τα μέλη του πληρώματός του παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Το αεροσκάφος πραγματοποίησε κατεπείγουσα προσγείωση στο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ γιατί πολλοί αεροσυνοδοί αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία. Η απόφαση αυτή ελήφθη για προληπτικούς λόγους, διευκρίνισε μια πηγή του αεροδρομίου. Τα μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν στη μονάδα αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν υποστεί τροφική δηλητηρίαση. Κανείς από τους επιβάτες δεν διέτρεξε κίνδυνο, ούτε παρουσίασε παρόμοια συμπτώματα. Το αεροσκάφος αναχώρησε για τον προορισμό του αργά χθες το απόγευμα. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αεροσκάφος προσγειώθηκε εκτάκτως στο Παρίσι

Ένα αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από τη Ζυρίχη της Ελβετίας με προορισμό τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ προσγειώθηκε εσπευσμένα στο αεροδρόμιο Ρουασί του Παρισιού, όταν τέσσερα από τα μέλη του πληρώματός του παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Το αεροσκάφος πραγματοποίησε κατεπείγουσα προσγείωση στο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ γιατί πολλοί αεροσυνοδοί αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία. Η απόφαση αυτή ελήφθη για προληπτικούς λόγους, διευκρίνισε μια πηγή του αεροδρομίου.

Τα μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν στη μονάδα αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν υποστεί τροφική δηλητηρίαση. Κανείς από τους επιβάτες δεν διέτρεξε κίνδυνο, ούτε παρουσίασε παρόμοια συμπτώματα.

Το αεροσκάφος αναχώρησε για τον προορισμό του αργά χθες το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X