Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πάτρα: Δεν υπήρξε τραυματισμός από τη φωτιά σε ξενοδοχείου
Κανείς από τους ενοίκους ή το προσωπικό κεντρικού ξενοδοχείου της Πάτρας δεν τραυματίστηκε από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί, σε δωμάτιο του έκτου ορόφου. Όσα άτομα βρίσκονταν μέσα στο κτίριο, βγήκαν έγκαιρα έξω, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να ελέγξουν γρήγορα την φωτιά. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, για άγνωστους ακόμα λόγους, περίπου στις 10.30 το πρωί, ενώ λόγω των εύφλεκτων υλικών άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Ταυτόχρονα μαύροι καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το δωμάτιο, που ήταν ορατοί σε όλη την πόλη. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με κλιμακοφόρα οχήματα και άρχισαν αμέσως την κατάσβεση, με αποτέλεσμα η φωτιά να περιοριστεί στο δωμάτιο από όπου ξεκίνησε, καθώς και σε γειτονικούς χώρους. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, λειτούργησε και το εσωτερικό σύστημα πυρόσβεσης του ξενοδοχείου. Όσον αφορά τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά, έχει ξεκινήσει έρευνες το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πάτρα: Δεν υπήρξε τραυματισμός από τη φωτιά σε ξενοδοχείου

Κανείς από τους ενοίκους ή το προσωπικό κεντρικού ξενοδοχείου της Πάτρας δεν τραυματίστηκε από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί, σε δωμάτιο του έκτου ορόφου. Όσα άτομα βρίσκονταν μέσα στο κτίριο, βγήκαν έγκαιρα έξω, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να ελέγξουν γρήγορα την φωτιά.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, για άγνωστους ακόμα λόγους, περίπου στις 10.30 το πρωί, ενώ λόγω των εύφλεκτων υλικών άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Ταυτόχρονα μαύροι καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το δωμάτιο, που ήταν ορατοί σε όλη την πόλη.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με κλιμακοφόρα οχήματα και άρχισαν αμέσως την κατάσβεση, με αποτέλεσμα η φωτιά να περιοριστεί στο δωμάτιο από όπου ξεκίνησε, καθώς και σε γειτονικούς χώρους. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, λειτούργησε και το εσωτερικό σύστημα πυρόσβεσης του ξενοδοχείου.

Όσον αφορά τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά, έχει ξεκινήσει έρευνες το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X