Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τι απάντησε η Γκαγκάκη στον Μουτσινά;
Καλεσμένη της χθεσινής εκπομπής, Δευτέρα 20 Μαΐου, "Όλα Μπάχαλο Φέτος" ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και στα σχόλια που έκανε για εκείνη μέσα από την εκπομπή του. Η εκπομπή ξεκίνησε με την Κατερίνα Γκαγκάκη να κάθεται στην θέση του Θέμου Αναστασιαδή - και όχι σε αυτή του καλεσμένου όπως συνηθίζεται- και να συνομιλεί με τον Βαγγέλη Περρή. Έτσι με χιουμοριστική διάθεση η Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 έδωσε την απάντησή της. "Ξέρεις Βαγγέλη, ο Νίκος Μουτσινάς με βοήθησε σε αυτό που κάνω σήμερα (να παρουσιάσει το "ΟΛΑ"). Έχω να πω ότι είχε δίκιο, ότι η αλήθεια δεν με αντέχω ούτε εγώ που μιλάω τόσο πολύ. Κάνω έκκληση στον φίλο Νίκο να με διδάξει. Θα το κάνω σωστά και θα είμαι πολύ καλή μαθήτρια. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Νίκο, αλλά τελικά μάλλον υπάρχει. Τώρα πειράζει που εγώ το απολαμβάνω και μας βγαίνει σε καλό;". Πηγή:faysbook.gr

Τι απάντησε η Γκαγκάκη στον Μουτσινά;

Καλεσμένη της χθεσινής εκπομπής, Δευτέρα 20 Μαΐου, «Όλα Μπάχαλο Φέτος» ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και στα σχόλια που έκανε για εκείνη μέσα από την εκπομπή του.

Η εκπομπή ξεκίνησε με την Κατερίνα Γκαγκάκη να κάθεται στην θέση του Θέμου Αναστασιαδή – και όχι σε αυτή του καλεσμένου όπως συνηθίζεται- και να συνομιλεί με τον Βαγγέλη Περρή. Έτσι με χιουμοριστική διάθεση η Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 έδωσε την απάντησή της.

«Ξέρεις Βαγγέλη, ο Νίκος Μουτσινάς με βοήθησε σε αυτό που κάνω σήμερα (να παρουσιάσει το «ΟΛΑ»). Έχω να πω ότι είχε δίκιο, ότι η αλήθεια δεν με αντέχω ούτε εγώ που μιλάω τόσο πολύ. Κάνω έκκληση στον φίλο Νίκο να με διδάξει. Θα το κάνω σωστά και θα είμαι πολύ καλή μαθήτρια. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Νίκο, αλλά τελικά μάλλον υπάρχει. Τώρα πειράζει που εγώ το απολαμβάνω και μας βγαίνει σε καλό;».

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X