Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αλλαγή σκυτάλης
Αν υπήρχε σχετικό βιβλίο Γκίνες, ο τίτλος του μακροβιότερου εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος μάλιστα υπηρέτησε συνολικά έξι υπουργούς θα ανήκε στον Γρηγόρη Δελαβέκουρα.Ο εν λόγω ανέλαβε καθήκοντα εκπροσώπου τον Ιούνιο του 2009 -όταν ο τότε εκπρόσωπος Γιώργος Κουμουτσάκος μπήκε στην ευρωλίστα της ΝΔ- και άντεξε μέχρι σήμερα. Υπήρξε στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη, του Γιώργου Παπανδρέου και του Δημήτρη Δρούτσα, του Σταύρου Λαμπρινίδη, του Σταύρου Δήμα και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.Με τόσο πολλούς και διαφορετικούς υπουργούς που υπηρέτησε, γράφει ο "Μικροπολιτικός

Αλλαγή σκυτάλης

Αν υπήρχε σχετικό βιβλίο Γκίνες, ο τίτλος του μακροβιότερου εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος μάλιστα υπηρέτησε συνολικά έξι υπουργούς θα ανήκε στον Γρηγόρη Δελαβέκουρα.

Ο εν λόγω ανέλαβε καθήκοντα εκπροσώπου τον Ιούνιο του 2009 -όταν ο τότε εκπρόσωπος Γιώργος Κουμουτσάκος μπήκε στην ευρωλίστα της ΝΔ- και άντεξε μέχρι σήμερα. Υπήρξε στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη, του Γιώργου Παπανδρέου και του Δημήτρη Δρούτσα, του Σταύρου Λαμπρινίδη, του Σταύρου Δήμα και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Με τόσο πολλούς και διαφορετικούς υπουργούς που υπηρέτησε, γράφει ο «Μικροπολιτικός

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X