Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ελεύθερα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας που είχαν απαχθεί στο Σινά
Επτά μέλη των αιγυπτιακών δυνάμεων ασφαλείας που είχαν απαχθεί στη χερσόνησο του Σινά την περασμένη εβδομάδα αφέθηκαν ελεύθεροι και βρίσκονται καθ' οδόν προς το Κάιρο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού 'Αχμεντ 'Αλι στη σελίδα του στο Facebook. Σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, οι τρεις αστυνομικοί και οι τέσσερις στρατιώτες είναι καθ' οδόν προς το Κάιρο μετά την απελευθέρωσή τους χάρη στη συνεργασία της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού με τους αρχηγούς των φυλών και των οικογενειών του Σινά. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελεύθερα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας που είχαν απαχθεί στο Σινά

Επτά μέλη των αιγυπτιακών δυνάμεων ασφαλείας που είχαν απαχθεί στη χερσόνησο του Σινά την περασμένη εβδομάδα αφέθηκαν ελεύθεροι και βρίσκονται καθ’ οδόν προς το Κάιρο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού ‘Αχμεντ ‘Αλι στη σελίδα του στο Facebook.

Σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, οι τρεις αστυνομικοί και οι τέσσερις στρατιώτες είναι καθ’ οδόν προς το Κάιρο μετά την απελευθέρωσή τους χάρη στη συνεργασία της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού με τους αρχηγούς των φυλών και των οικογενειών του Σινά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X