Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην Αθήνα ο πρόεδρος του Eurogroup
Βρυξέλλες: Του Θάνου ΑθανασίουΟ πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ εξεδήλωσε σήμερα το ενδιαφέρον, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Συμβουλίου, να μεταβεί στην Αθήνα μέσα στο καλοκαίρι λίγο πριν ή λίγο μετά το τέλος της επίσκεψης της τρόικας.Ο πρόεδρος του Eurogroup έχει ως στόχο να μεταφέρει τη στήριξη της ευρωζώνης στις προσπάθειες της κυβέρνησης και την αλληλεγγύη των κυβερνήσεων για τις θυσίες του ελληνικού λαού, ενώ ταυτόχρονα θα αποκομίσει προσωπική εικόνα για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων.Ταυτόχρονα με την επίσκεψη θα παίρνουν πια σχήμα και οι σχετικές μνημονικές πρόνοιες σε σχέση με την μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος και της φορολογικής διοίκησης. Σε αυτούς τους δύο τομείς το Eurogroup, η Κομισιόν και η τρόικα προσδίδουν εξαιρετική σημασία για την επιτυχία και την κοινωνική αποδοχή του ελληνικού προγράμματος.

Στην Αθήνα ο πρόεδρος του Eurogroup

Βρυξέλλες: Του Θάνου Αθανασίου

Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ εξεδήλωσε σήμερα το ενδιαφέρον, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Συμβουλίου, να μεταβεί στην Αθήνα μέσα στο καλοκαίρι λίγο πριν ή λίγο μετά το τέλος της επίσκεψης της τρόικας.

Ο πρόεδρος του Eurogroup έχει ως στόχο να μεταφέρει τη στήριξη της ευρωζώνης στις προσπάθειες της κυβέρνησης και την αλληλεγγύη των κυβερνήσεων για τις θυσίες του ελληνικού λαού, ενώ ταυτόχρονα θα αποκομίσει προσωπική εικόνα για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων.

Ταυτόχρονα με την επίσκεψη θα παίρνουν πια σχήμα και οι σχετικές μνημονικές πρόνοιες σε σχέση με την μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος και της φορολογικής διοίκησης. Σε αυτούς τους δύο τομείς το Eurogroup, η Κομισιόν και η τρόικα προσδίδουν εξαιρετική σημασία για την επιτυχία και την κοινωνική αποδοχή του ελληνικού προγράμματος.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X