Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Νοσεί» το νοσοκομείο της Σάμου
Το πρόβλημα με τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι πλέον έντονο στο νοσοκομείο της Σάμου.Λόγω της οικονομικής κρίσης οι ειδικευόμενοι γιατροί δύσκολα εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να καλύψουν τις κενές θέσεις ενώ έντονο είναι το πρόβλημα στην χειρουργική κλινική.Τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου καταγγέλλουν την διοίκηση, καθώς, όπως αναφέρουν, το πρόβλημα υπάρχει εδώ και δύο χρόνια και δεν έχει δοθεί καμία λύση.Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η έλλειψη ειδικευόμενων γιατρών έχει ως αποτέλεσμα να μετακινούνται οι γιατροί σε διάφορους τομείς των κλινικών χωρίς να λαμβάνουν σωστή εκπαίδευση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Επίσης, εκφράζονται φόβοι από τον σύλλογο εργαζομένων για μετακίνηση προσωπικού από το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, αποδυναμώνοντας την μονάδα υγείας και στοχεύοντας τελικά στο κλείσιμό του.

«Νοσεί» το νοσοκομείο της Σάμου

Το πρόβλημα με τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι πλέον έντονο στο νοσοκομείο της Σάμου.

Λόγω της οικονομικής κρίσης οι ειδικευόμενοι γιατροί δύσκολα εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να καλύψουν τις κενές θέσεις ενώ έντονο είναι το πρόβλημα στην χειρουργική κλινική.

Τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου καταγγέλλουν την διοίκηση, καθώς, όπως αναφέρουν, το πρόβλημα υπάρχει εδώ και δύο χρόνια και δεν έχει δοθεί καμία λύση.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η έλλειψη ειδικευόμενων γιατρών έχει ως αποτέλεσμα να μετακινούνται οι γιατροί σε διάφορους τομείς των κλινικών χωρίς να λαμβάνουν σωστή εκπαίδευση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επίσης, εκφράζονται φόβοι από τον σύλλογο εργαζομένων για μετακίνηση προσωπικού από το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, αποδυναμώνοντας την μονάδα υγείας και στοχεύοντας τελικά στο κλείσιμό του.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X