Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / 3 tips για εκθαμβωτικό λουκ από το πρωί μέχρι το βράδυ
Πόσες φορές δεν έφυγες το πρωί χτενισμένη και βαμμένη άψογα αλλά μέχρι να φύγεις από τη δουλειά είχαν όλα καταρρευέσειΥπάρχουν 3 tips που θα κάνουν παρελθόν αυτή τη κατάσταση και θα σεβοηθήσεουν να παραμείνεις λαμπερή και περιποιημένη πολλές ώρες1. Πριν εφαρμόσεις το make-up και το κονίλερ χρησιμοποίησε ένα primer, μια βάση δηλαδή, που θα κάνει το μακιγιάζ σου να κρατήσει για ώρες. 2. Χρησιμοποίησε ένα κραγιόν μεγάλης διάρκειας. Αφού το εφαρμόσεις, ταμπονάρισε τα χείλια σου και πέρασέ τα με ένα παγάκι για να κλειδώσεις το χρώμα. 3. Κράτα τα μαλλιά σου απλά και απλά φρέσκαρέ τα με λίγο άρωμα στο πίσω και πάνω μέρος του κεφαλιού και στις μπροστινές τούφες.ΠΗΓΗ: faysbook.gr

3 tips για εκθαμβωτικό λουκ από το πρωί μέχρι το βράδυ

Πόσες φορές δεν έφυγες το πρωί χτενισμένη και βαμμένη άψογα αλλά μέχρι να φύγεις από τη δουλειά είχαν όλα καταρρευέσει…Υπάρχουν 3 tips που θα κάνουν παρελθόν αυτή τη κατάσταση και θα σεβοηθήσεουν να παραμείνεις λαμπερή και περιποιημένη πολλές ώρες…

1. Πριν εφαρμόσεις το make-up και το κονίλερ χρησιμοποίησε ένα primer, μια βάση δηλαδή, που θα κάνει το μακιγιάζ σου να κρατήσει για ώρες.

2. Χρησιμοποίησε ένα κραγιόν μεγάλης διάρκειας. Αφού το εφαρμόσεις, ταμπονάρισε τα χείλια σου και πέρασέ τα με ένα παγάκι για να “κλειδώσεις” το χρώμα.

3. Κράτα τα μαλλιά σου απλά και απλά φρέσκαρέ τα με λίγο άρωμα στο πίσω και πάνω μέρος του κεφαλιού και στις μπροστινές τούφες.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X