Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μια μεγάλη γατίσια αγκαλιά για ένα ορφανό κουτάβι!
Ο Noland είναι ένα νεογέννητο κουτάβι που βρέθηκε εγκαταλειμμένο και διασώθηκε από την ομάδα φιλόζωων στο καταφύγιο Cleveland Animal Protective League. Οι υπάλληλοι του καταφυγίου θέλησαν να το ταΐσουν με το μπιμπερό αλλά ήταν τόσο μικρό που δυσκολευόταν. Έτσι δεν έπαιρνε αρκετή τροφή και κινδύνευε να χάσει τη ζωή του. Τότε βρήκαν τη λύση στο όνομα της Lurlene, μιας γάτας που μόλις είχε γεννήσει τα μωρά της. Εκείνη αμέσως καλοδέχτηκε στην αγκαλιά της το κουτάβι και του συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν γατάκι! Ξεκίνησε να το θηλάζει μαζί με τα μωρά της και ο Noland ανταποκρίθηκε αμέσως στο καλωσόρισμα. Μια ιδιόμορφη οικογένεια δημιουργήθηκε που έκανε τους υπευθύνους του καταφυγίου να μην πιστεύουν στα μάτια τους. "Για άλλη μία φορά τα ζώα μάς εκπλήσσουν με τις συμπεριφορές τους. Πού να το περίμενε κανείς ότι μια ζεστή γατίσια αγκαλιά θα άνοιγε για το κουτάβι

Μια μεγάλη γατίσια αγκαλιά για ένα ορφανό κουτάβι!

Ο Noland είναι ένα νεογέννητο κουτάβι που βρέθηκε εγκαταλειμμένο και διασώθηκε από την ομάδα φιλόζωων στο καταφύγιο Cleveland Animal Protective League.

Οι υπάλληλοι του καταφυγίου θέλησαν να το ταΐσουν με το μπιμπερό αλλά ήταν τόσο μικρό που δυσκολευόταν. Έτσι δεν έπαιρνε αρκετή τροφή και κινδύνευε να χάσει τη ζωή του. Τότε βρήκαν τη λύση στο όνομα της Lurlene, μιας γάτας που μόλις είχε γεννήσει τα μωρά της.

Εκείνη αμέσως καλοδέχτηκε στην αγκαλιά της το κουτάβι και του συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν… γατάκι! Ξεκίνησε να το θηλάζει μαζί με τα μωρά της και ο Noland ανταποκρίθηκε αμέσως στο καλωσόρισμα. Μια ιδιόμορφη οικογένεια δημιουργήθηκε που έκανε τους υπευθύνους του καταφυγίου να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

«Για άλλη μία φορά τα ζώα μάς εκπλήσσουν με τις συμπεριφορές τους. Πού να το περίμενε κανείς ότι μια ζεστή… γατίσια αγκαλιά θα άνοιγε για το κουτάβι

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X