Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέα πυρά Κουτσούμπα για τις συμβάσεις εργασίας
Σε εξέλιξη είναι η πορεία του ΠΑΜΕ για την υπεράσπιση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, που θα καταλήξει στα Γραφεία του ΣΕΒ, στην οδό Ξενοφώντος, και όχι στη Βουλή, αφού πρώτα περάσει από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου. Από νωρίτερα, κλειστοί είναι πολλοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας. Στη συγκέντρωση συμμετέχει και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Σε δηλώσεις του εξαπέλυσε νέα πυρά κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για ταφόπλακα στις συλλογικές συμβάσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Όπως είπε, "το ιρλανδικό θαύμα που τόσο εκθειάζει η σημερινή κυβέρνηση και άλλες δυνάμεις, είναι θαύμα για τα μονοπώλια μόνο, είναι ταφόπλακα όμως για τον εργαζόμενο λαό, για τις συλλογικές συμβάσεις του, για όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων

Νέα πυρά Κουτσούμπα για τις συμβάσεις εργασίας

Σε εξέλιξη είναι η πορεία του ΠΑΜΕ για την υπεράσπιση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, που θα καταλήξει στα Γραφεία του ΣΕΒ, στην οδό Ξενοφώντος, και όχι στη Βουλή, αφού πρώτα περάσει από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Από νωρίτερα, κλειστοί είναι πολλοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας. Στη συγκέντρωση συμμετέχει και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε δηλώσεις του εξαπέλυσε νέα πυρά κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για ταφόπλακα στις συλλογικές συμβάσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Όπως είπε, «το ιρλανδικό θαύμα που τόσο εκθειάζει η σημερινή κυβέρνηση και άλλες δυνάμεις, είναι θαύμα για τα μονοπώλια μόνο, είναι ταφόπλακα όμως για τον εργαζόμενο λαό, για τις συλλογικές συμβάσεις του, για όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X