Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέα στοιχεία για το μακελειό στο Λονδίνο
Οι βρετανικές αστυνομικές αρχές που διερευνούν τη δολοφονία ενός στρατιώτη, ο οποίος μαχαιρώθηκε στο Λονδίνο, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δύο βρετανοί νιγηριανής καταγωγής που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για το έγκλημα, να αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης συνωμοσίας.Οι δύο άνδρες, 22 και 28 ετών, βρίσκονται υπό κράτηση σε νοσοκομεία του Λονδίνου, αφού πυροβολήθηκαν και συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές μετά τη δολοφονία του 25χρονου στρατιώτη, Λι Ρίγκμπι. Μέχρι στιγμής δεν τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.Οι αστυνομικοί έχουν επίσης υπό κράτηση έναν τρίτο άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη αφού θεωρούνται ύποπτοι για συνωμοσία σε φόνο. "Είναι μια μεγάλη, σύνθετη και ταχέως μεταβαλλόμενη έρευνα, η οποία συνεχίζεται

Νέα στοιχεία για το μακελειό στο Λονδίνο

Οι βρετανικές αστυνομικές αρχές που διερευνούν τη δολοφονία ενός στρατιώτη, ο οποίος μαχαιρώθηκε στο Λονδίνο, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δύο βρετανοί νιγηριανής καταγωγής που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για το έγκλημα, να αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης συνωμοσίας.

Οι δύο άνδρες, 22 και 28 ετών, βρίσκονται υπό κράτηση σε νοσοκομεία του Λονδίνου, αφού πυροβολήθηκαν και συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές μετά τη δολοφονία του 25χρονου στρατιώτη, Λι Ρίγκμπι. Μέχρι στιγμής δεν τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Οι αστυνομικοί έχουν επίσης υπό κράτηση έναν τρίτο άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη αφού θεωρούνται ύποπτοι για συνωμοσία σε φόνο. «Είναι μια μεγάλη, σύνθετη και ταχέως μεταβαλλόμενη έρευνα, η οποία συνεχίζεται

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X