Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Λάμβανε τη σύνταξη νεκρού και… αθωώθηκε
Απόφαση-σταθμός από δικαστήριο των Τρικάλων το οποίο έκρινε ότι δε φέρει ευθύνη κατηγορούμενος για υπόθεση είσπραξης σύνταξης της νεκρής μητέρας του, αλλά το ΙΚΑ. Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος λάμβανε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα κανονικά τη σύνταξη της μητέρας του η οποία είχε αποβιώσει. Το ποσό που κατηγορείται πως εισέπραξε είναι τουλάχιστον 7.000 ευρώ. Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, όπου παρά την πρόταση της Εισαγγελέως για ενοχή και καταδίκη, η έδρα έκρινε τον κατηγορούμενο αθώο. Και σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης την ευθύνη δεν έφερε ο κατηγορούμενος, ο οποίος εξακολουθούσε να βρίσκει χρήματα κάθε μήνα στο τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του, αλλά το ίδιο το Κράτος και το ΙΚΑ. ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

Λάμβανε τη σύνταξη νεκρού και… αθωώθηκε

Απόφαση-σταθμός από δικαστήριο των Τρικάλων το οποίο έκρινε ότι δε φέρει ευθύνη κατηγορούμενος για υπόθεση είσπραξης σύνταξης της νεκρής μητέρας του, αλλά το ΙΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος λάμβανε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα κανονικά τη σύνταξη της μητέρας του η οποία είχε αποβιώσει. Το ποσό που κατηγορείται πως εισέπραξε είναι τουλάχιστον 7.000 ευρώ.

Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, όπου παρά την πρόταση της Εισαγγελέως για ενοχή και καταδίκη, η έδρα έκρινε τον κατηγορούμενο αθώο.

Και σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης την ευθύνη δεν έφερε ο κατηγορούμενος, ο οποίος εξακολουθούσε να βρίσκει χρήματα κάθε μήνα στο τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του, αλλά το ίδιο το Κράτος και το ΙΚΑ.

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X