Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επιστολή ΠΑΣΟΚ για την οπλοφορία στη Βουλή
Επιστολή του Γ. Μανιάτη προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη για την οπλοφορία στη Βουλή: Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, σε συνέχεια του πρόσφατου δημόσιου διαλόγου για την απαγόρευση οπλοφορίας των Βουλευτών εντός του Κοινοβουλίου, καθώς και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την εφαρμογή της ανωτέρω απαγόρευσης, σας γνωστοποιώ εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ότι στηρίζουμε απόλυτα την πλήρη απαγόρευση οπλοφορίας από Βουλευτές και Υπουργούς εντός της Βουλής. Προκειμένου να βοηθήσουμε στην υλοποίηση της παραπάνω απόφασης, προτείνουμε να υπάρξει τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής και στο άρθρο 75 του Κανονισμού να προστεθεί νέα παράγραφος 4 ως εξής: Άρθρο 75, παρ.4 Οι βουλευτές και οι Υπουργοί δεν επιτρέπεται να οπλοφορούν εντός της Βουλής. Όσοι εξ αυτών δύναται να οπλοφορούν, μετά από άδεια της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής, υποχρεούνται να παραδίδουν το όπλο τους στον αρμόδιο Αξιωματικό της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Βουλής. Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής ορίζονται οι λεπτομέρειες εφαρμογής της διάταξης αυτής. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιστολή ΠΑΣΟΚ για την οπλοφορία στη Βουλή

Επιστολή του Γ. Μανιάτη προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη για την οπλοφορία στη Βουλή:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

σε συνέχεια του πρόσφατου δημόσιου διαλόγου για την απαγόρευση οπλοφορίας των Βουλευτών εντός του Κοινοβουλίου, καθώς και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την εφαρμογή της ανωτέρω απαγόρευσης, σας γνωστοποιώ εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ότι στηρίζουμε απόλυτα την πλήρη απαγόρευση οπλοφορίας από Βουλευτές και Υπουργούς εντός της Βουλής.

Προκειμένου να βοηθήσουμε στην υλοποίηση της παραπάνω απόφασης, προτείνουμε να υπάρξει τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής και στο άρθρο 75 του Κανονισμού να προστεθεί νέα παράγραφος 4 ως εξής:

Άρθρο 75, παρ.4

Οι βουλευτές και οι Υπουργοί δεν επιτρέπεται να οπλοφορούν εντός της Βουλής. Όσοι εξ αυτών δύναται να οπλοφορούν, μετά από άδεια της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής, υποχρεούνται να παραδίδουν το όπλο τους στον αρμόδιο Αξιωματικό της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Βουλής. Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής ορίζονται οι λεπτομέρειες εφαρμογής της διάταξης αυτής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X