Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επεξεργάζονταν μαριχουάνα σε εργοστάσιο τούβλων
Οι αλβανικές αστυνομικές αρχές κατάσχεσαν 200 κιλά μαριχουάνας, που εντόπισαν μέσα σε ένα εργοστάσιο παραγωγής τούβλων στο Τεπελένι. Οι αρχές δήλωσαν ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ήταν σε διαδικασία ξήρανσης και στη συνέχεια θα συσκευάζονταν. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι αρχές ανακρίνουν δύο φύλακες του εργοστασίου, και ότι συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που είχαν τοποθετήσει στο συγκεκριμένο σημείο τα ναρκωτικά. Πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα ναρκωτικά είχαν ως προορισμό την ελληνική αγορά. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επεξεργάζονταν μαριχουάνα σε εργοστάσιο τούβλων

Οι αλβανικές αστυνομικές αρχές κατάσχεσαν 200 κιλά μαριχουάνας, που εντόπισαν μέσα σε ένα εργοστάσιο παραγωγής τούβλων στο Τεπελένι. Οι αρχές δήλωσαν ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ήταν σε διαδικασία ξήρανσης και στη συνέχεια θα συσκευάζονταν.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι αρχές ανακρίνουν δύο φύλακες του εργοστασίου, και ότι συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που είχαν τοποθετήσει στο συγκεκριμένο σημείο τα ναρκωτικά.

Πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα ναρκωτικά είχαν ως προορισμό την ελληνική αγορά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X