Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βρετανία: Η αστυνομία συνέλαβε άλλους τρεις υπόπτους
Η βρετανική αντιτρομοκρατική αστυνομία συνέλαβε χθες τρεις άνδρες οι οποίοι φέρονται ως ύποπτοι συνωμοσίας για φόνο, σχετικά με τη δολοφονία ενός στρατιώτη κοντά σε στρατώνα στο Λονδίνο. Η αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες 24 και 28 ετών σε μία κατοικία νότια της πρωτεύουσας, ανακοίνωσε η αστυνομική δύναμη της πόλης. Ένας τρίτος, ηλικίας 21 χρονών, συνελήφθη στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Δύο άνδρες αναρρώνουν στο νοσοκομείο αφού πυροβολήθηκαν και συνελήφθησαν από την αστυνομία ως ύποπτοι για τη δολοφονία του στρατιώτη Λι Ρίγκμπι στο Λονδίνο την Τετάρτη. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βρετανία: Η αστυνομία συνέλαβε άλλους τρεις υπόπτους

Η βρετανική αντιτρομοκρατική αστυνομία συνέλαβε χθες τρεις άνδρες οι οποίοι φέρονται ως ύποπτοι συνωμοσίας για φόνο, σχετικά με τη δολοφονία ενός στρατιώτη κοντά σε στρατώνα στο Λονδίνο.

Η αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες 24 και 28 ετών σε μία κατοικία νότια της πρωτεύουσας, ανακοίνωσε η αστυνομική δύναμη της πόλης. Ένας τρίτος, ηλικίας 21 χρονών, συνελήφθη στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Δύο άνδρες αναρρώνουν στο νοσοκομείο αφού πυροβολήθηκαν και συνελήφθησαν από την αστυνομία ως ύποπτοι για τη δολοφονία του στρατιώτη Λι Ρίγκμπι στο Λονδίνο την Τετάρτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X