Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μαχαίρωσαν νεαρό κοντά στο σημείο της δολοφονίας του στρατιώτη
Νεαρός άνδρας μαχαιρώθηκε μέρα μεσημέρι, περίπου 300 μέτρα από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 25χρονος στρατιώτης Ντράμερ Λι Ρίγκμπι την Τετάρτη το απόγευμα. Οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στο σημείο της επίθεσης, ωστόσο η Scotland Yard έχει ήδη αναφέρει πως το περιστατικό δεν συνδέεται με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός δέχθηκε επίθεση γύρω στις 18:00 ώρα Ελλάδος, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν απειλείται η ζωή του. Αξιωματούχος της Αστυνομίας δήλωσε ότι ασθενοφόρο και αστυνομικοί βρίσκονται ακόμη στο σημείο, ενώ πρόσθεσε πως το θύμα είναι περίπου 25 ετών.

Μαχαίρωσαν νεαρό κοντά στο σημείο της δολοφονίας του στρατιώτη

Νεαρός άνδρας μαχαιρώθηκε μέρα μεσημέρι, περίπου 300 μέτρα από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 25χρονος στρατιώτης Ντράμερ Λι Ρίγκμπι την Τετάρτη το απόγευμα. Οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στο σημείο της επίθεσης, ωστόσο η Scotland Yard έχει ήδη αναφέρει πως το περιστατικό δεν συνδέεται με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός δέχθηκε επίθεση γύρω στις 18:00 ώρα Ελλάδος, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν απειλείται η ζωή του. Αξιωματούχος της Αστυνομίας δήλωσε ότι ασθενοφόρο και αστυνομικοί βρίσκονται ακόμη στο σημείο, ενώ πρόσθεσε πως το θύμα είναι περίπου 25 ετών.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X