Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πώς θα καλύψετε τους μαύρους κύκλους;
Πολλές γυναίκες έχουν έντονους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια τους. Είναι θέμα γονιδιακό αλλά και κούρασης. Μπορεί έτσι απλά να είναι η απόχρωση της επιδερμίδας σας, σίγουρα όμως έχει επιδεινωθεί με την κούραση και από την έλλειψη ύπνου.Αν τοποθετήσετε ένα ανοιχτόχρωμο concealer το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό. Πρέπει να βρείτε την απόχρωση που θα καλύψει τους μαύρους κύκλους σας και αν θέλετε επιπλέον φως, να τοποθετήσετε μία μικρή ποσότητα ανοιχτόχρωμου concealer επάνω από το πρώτο υλικό. Ακόμα καλύτερα αν απλά ταμπονάρετε το μάτι σας με μία διάφανη πούδρα που περιέχει ελάχιστο shimmer. Θα σας χαρίσει τη λάμψη που χρειάζεστε.Γενικότερα σε όλα τα σημεία του προσώπου σας αποφεύγετε να τοποθετείτε μεγάλη ποσότητα προϊόντων. Αν δεν καλύπτονται οι ατέλειες του προσώπου σας δεν θα πετύχετε κάλυψη με περισσότερο υλικό. Πρέπει απλά να επιλέξετε μία άλλη απόχρωση για καλύτερο αποτέλεσμα.Πηγή:jenny.gr

Πώς θα καλύψετε τους μαύρους κύκλους;

Πολλές γυναίκες έχουν έντονους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια τους. Είναι θέμα γονιδιακό αλλά και κούρασης. Μπορεί έτσι απλά να είναι η απόχρωση της επιδερμίδας σας, σίγουρα όμως έχει επιδεινωθεί με την κούραση και από την έλλειψη ύπνου.

Αν τοποθετήσετε ένα ανοιχτόχρωμο concealer το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό. Πρέπει να βρείτε την απόχρωση που θα καλύψει τους μαύρους κύκλους σας και αν θέλετε επιπλέον φως, να τοποθετήσετε μία μικρή ποσότητα ανοιχτόχρωμου concealer επάνω από το πρώτο υλικό. Ακόμα καλύτερα αν απλά ταμπονάρετε το μάτι σας με μία διάφανη πούδρα που περιέχει ελάχιστο shimmer. Θα σας χαρίσει τη λάμψη που χρειάζεστε.

Γενικότερα σε όλα τα σημεία του προσώπου σας αποφεύγετε να τοποθετείτε μεγάλη ποσότητα προϊόντων. Αν δεν καλύπτονται οι ατέλειες του προσώπου σας δεν θα πετύχετε κάλυψη με περισσότερο υλικό. Πρέπει απλά να επιλέξετε μία άλλη απόχρωση για καλύτερο αποτέλεσμα.

Πηγή:jenny.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X