Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πορεία μνήμης για την δολοφονία Λαμπράκη
Συγκέντρωση και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν χθες μέλη της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΔΥΕΘ), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. Η συγκέντρωση έγινε στο στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά και ακολούθησε πορεία η οποία, μέσω του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ (πρώην Γ' Σώμα Στρατού), κατέληξε στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου, στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη. Εκεί τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση. Καθ´ όλη της διάρκεια της τελετής οι δρόμοι Ερμού, Βενιζέλου και Κομνηνών παρέμειναν κλειστοί για τα αυτοκίνητα. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πορεία μνήμης για την δολοφονία Λαμπράκη

Συγκέντρωση και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν χθες μέλη της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΔΥΕΘ), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Η συγκέντρωση έγινε στο στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά και ακολούθησε πορεία η οποία, μέσω του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ (πρώην Γ’ Σώμα Στρατού), κατέληξε στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου, στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Εκεί τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση. Καθ΄ όλη της διάρκεια της τελετής οι δρόμοι Ερμού, Βενιζέλου και Κομνηνών παρέμειναν κλειστοί για τα αυτοκίνητα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X