Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βρήκαν το "καταφύγιό" τους στο Πήλιο!
Όπως δημοσιεύεται στο περιοδικό "People" του "Πρώτου Θέματος", ο Αντώνης Ρέμος διατηρεί σπίτι στο αγαπημένο του Πήλιο, παρά το γεγονός ότι κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.Το σπίτι του, παραδοσιακό, ενταγμένο στο φυσικό τοπίο και πιστό στην παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική είναι το ησυχαστήριό το, όπου πηγαίνει μαζί με την καλή του Υβόννη Μπόσνιακ για να ξεφύγουν από τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας.Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με την Υβόννη ταξιδεύει όσο πιο συχνά μπορεί στον επίγειο παράδεισο που διατηρεί, περνώντας χαλαρές στιγμές.Την τελευταία φορά που επισκέφθηκαν το παραδοσιακό σπίτι στο Πήλιο δεν ήταν μόνοι τους, αλλά με τη μητέρα του Αντώνη Ρέμου και λίγους καλούς φίλους!

Βρήκαν το "καταφύγιό" τους στο Πήλιο!

Όπως δημοσιεύεται στο περιοδικό «People» του «Πρώτου Θέματος», ο Αντώνης Ρέμος διατηρεί σπίτι στο αγαπημένο του Πήλιο, παρά το γεγονός ότι κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Το σπίτι του, παραδοσιακό, ενταγμένο στο φυσικό τοπίο και πιστό στην παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική είναι το ησυχαστήριό το, όπου πηγαίνει μαζί με την καλή του Υβόννη Μπόσνιακ για να ξεφύγουν από τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με την Υβόννη ταξιδεύει όσο πιο συχνά μπορεί στον επίγειο παράδεισο που διατηρεί, περνώντας χαλαρές στιγμές.Την τελευταία φορά που επισκέφθηκαν το παραδοσιακό σπίτι στο Πήλιο δεν ήταν μόνοι τους, αλλά με τη μητέρα του Αντώνη Ρέμου και λίγους καλούς φίλους!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X