Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ιταλία: Καταδίκη για πρώην σύμβουλο της κεντροδεξιάς
Σε τρία χρόνια και τέσσερις μήνες φυλάκιση για υπεξαίρεση καταδικάσθηκε σήμερα ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος της κεντροδεξιάς Φράνκο Φιορίτο. Ο πρώην επικεφαλής του κόμματος Λαός της Ελευθερίας (PdL) στην περιφέρεια της Ρώμης καταδικάσθηκε επίσης σε στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι για το διάστημα των επόμενων πέντε ετών.Ο Φιορίτο προσήχθη σε δίκη στις 2 Οκτωβρίου με την κατηγορία ότι οικειοποιήθηκε κονδύλια του κόμματος του ύψους 1,4 εκατ. ευρώ. Χρήματα με τα οποία, όπως λένε οι εισαγγελείς, αγόρασε μεταξύ άλλων ένα όχημα 4x4 και προχώρησε σε επέκταση της κατοικίας του και άνοιξε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό."Δεν θεωρώ ότι παραβίασα τον νόμο

Ιταλία: Καταδίκη για πρώην σύμβουλο της κεντροδεξιάς

Σε τρία χρόνια και τέσσερις μήνες φυλάκιση για υπεξαίρεση καταδικάσθηκε σήμερα ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος της κεντροδεξιάς Φράνκο Φιορίτο. Ο πρώην επικεφαλής του κόμματος Λαός της Ελευθερίας (PdL) στην περιφέρεια της Ρώμης καταδικάσθηκε επίσης σε στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι για το διάστημα των επόμενων πέντε ετών.

Ο Φιορίτο προσήχθη σε δίκη στις 2 Οκτωβρίου με την κατηγορία ότι οικειοποιήθηκε κονδύλια του κόμματος του ύψους 1,4 εκατ. ευρώ. Χρήματα με τα οποία, όπως λένε οι εισαγγελείς, αγόρασε μεταξύ άλλων ένα όχημα 4×4 και προχώρησε σε επέκταση της κατοικίας του και άνοιξε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.

«Δεν θεωρώ ότι παραβίασα τον νόμο

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X