Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο επίκεντρο οι μικρές διαδηλώσεις
Το θέμα της οριοθέτησης των μικρών διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, θα συζητήσει, εκτός των άλλων, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, με τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με τις οποίες έχει συνάντηση στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Συνομοσπονδίας.Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Δένδιας θα ζητήσει να λαμβάνονται μέτρα, ώστε να μην κλείνουν οι δρόμοι, από μικρές διαδηλώσεις, για να μη δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα. Ο υπουργός θα ζητήσει, το μέτρο αυτό να ισχύει για την τουριστική περίοδο, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι επισκέπτες στην ελληνική πρωτεύουσα.Επίσης, θα συζητηθεί το θέμα της ανασφάλιστης εργασίας, καθώς και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αυτά που θα θέσουν οι δύο μεγάλες συνδικαλιστικές ενώσεις.

Στο επίκεντρο οι μικρές διαδηλώσεις

Το θέμα της οριοθέτησης των μικρών διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, θα συζητήσει, εκτός των άλλων, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, με τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με τις οποίες έχει συνάντηση στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Συνομοσπονδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Δένδιας θα ζητήσει να λαμβάνονται μέτρα, ώστε να μην κλείνουν οι δρόμοι, από μικρές διαδηλώσεις, για να μη δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα. Ο υπουργός θα ζητήσει, το μέτρο αυτό να ισχύει για την τουριστική περίοδο, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι επισκέπτες στην ελληνική πρωτεύουσα.

Επίσης, θα συζητηθεί το θέμα της ανασφάλιστης εργασίας, καθώς και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αυτά που θα θέσουν οι δύο μεγάλες συνδικαλιστικές ενώσεις.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X