Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έρχεται τo τέλος του Google Checkout
Η Google συνταξιοδοτεί το εργαλείο επεξεργασίας πληρωμών Checkout στις 20 Νοεμβρίου και προειδοποιεί τους πωλητές λιανικής, ώστε να μεταβούν σε άλλη πλατφόρμα.Το Checkout, το οποίο ξεκίνησε το 2006, συγχωνεύθηκε με το Wallet, το οποίο είναι παρόμοιο εργαλείο για κινητές συσκευές. Το προϊόν είχε ως στόχο την ανάληψη της υπηρεσίας PayPal του eBay, η οποία κυριαρχεί στις διαδικτυακές χρηματικές συναλλαγές.Η Google ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις Braintree, Shopify Και Freshbooks ώστε να προσφέρουν έκπτωση στους πωλητές που δεν έχουν επιλέξει ακόμα κάποιον εναλλακτικό επεξεργαστή πληρωμής.

Έρχεται τo τέλος του Google Checkout

Η Google συνταξιοδοτεί το εργαλείο επεξεργασίας πληρωμών Checkout στις 20 Νοεμβρίου και προειδοποιεί τους πωλητές λιανικής, ώστε να μεταβούν σε άλλη πλατφόρμα.

Το Checkout, το οποίο ξεκίνησε το 2006, συγχωνεύθηκε με το Wallet, το οποίο είναι παρόμοιο εργαλείο για κινητές συσκευές. Το προϊόν είχε ως στόχο την ανάληψη της υπηρεσίας PayPal του eBay, η οποία κυριαρχεί στις διαδικτυακές χρηματικές συναλλαγές.

Η Google ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις Braintree, Shopify Και Freshbooks ώστε να προσφέρουν έκπτωση στους πωλητές που δεν έχουν επιλέξει ακόμα κάποιον εναλλακτικό επεξεργαστή πληρωμής.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X